Restaurant in Schoonhoven

Op zoek naar een leuk restaurant in Schoonhoven?

U bent op zoek naar een restaurant in Schoonhoven. Brasserie Springer staat voor genieten. Genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Genieten van een heerlijke High Tea tijdens een familiedag. Geniet tijdens het diner van prachtige gerechten en bijzondere wijnen, perfect op elkaar afgestemd. Chefs Sander Agterberg en Jelmer Mourik koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk, met het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten. Vinoloog en gastvrouw Margot Boerefijn selecteert voor u de lekkerste wijnen van over de gehele wereld. Het vakkundige team van dit mooie restaurant in Schoonhoven staat voor u klaar voor een heerlijke en smaakvolle avond uit!

Genieten op niveau bij restaurant Springer in Schoonhoven

Geniet op niveau bij Brasserie Springer. Het restaurant in Schoonhoven is namelijk twee keer de trotse winnaar van de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad. In  2012 en 2019 hebben de  recensenten ons beoordeeld met een erg hoog cijfer.In 2019 met een 8,9. Het hoogste cijfer ooit gehaald in regio Groene Hart. Benieuwd naar de recensie?

Kerstmis, lunch, diner, schoonhoven, springer

Menukaart

Kiest u voor ons 3-gangen menu, een 5-gangen verrassingsmenu of gaat u toch voor a la carte. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Wist u dat wij doordeweeks een aantrekkelijk geprijsd en bovenal heerlijke Chef’s hap serveren?

Cadeaubonnen

Het culinairste cadeau om weg te geven: de cadeaubonnen van Brasserie Springer. U kunt zelf de waarde van de bon bepalen! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0182-320690 of mailen naar info@brasseriespringer.nl.

Dinerbon, cadeaubon, zilverstad, schoonhoven, Krimpenerwaard
Uit eten met een groep

Uit eten met een groep

Met een grote groep kunt u terecht bij Brasserie Springer. Mocht u wat meer privacy willen dan hebben wij ook een mooie ruimte voor u met uitzicht over het Springerpark. Wij bieden een groepsmenu aan en vanaf 30 personen hebben wij ook een aantal buffetten waar u uit kunt kiezen.

Iets te vieren?

Springer Boven is de ideale locatie voor uw feest, partij of receptie en ligt aan de rand van het fraaie en historische Springerpark.  De zaal heeft een capaciteit van maximaal 120 personen en beschikt over een lift, een eigen bar, een open keuken en een professionele muziek- en lichtinstallatie. Boven Springer biedt hiermee tal van mogelijkheden voor een heerlijke lunch of high tea, een culinair walking dinner of een fantastische feestavond met een uitgebreid buffet. Uiteraard is het ook mogelijk om Boven Springer te combineren met Brasserie Springer. Wij kunnen dan tussen de 200 en 250 gasten ontvangen.

Brasserie Springer biedt u een tal van mogelijkheden. Neem eens een kijkje op één van de onderstaande pagina’s:

High Tea
Lunch
High Wine
Proeven met Margot