Uit eten met een groep
Bent u op zoek naar een restaurant waar u met een groep uit eten kunt? Bij Brasserie Springer bent u aan het goede adres. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij tweevoudig winnaar van de Gouden Pollepel en staan wij sinds 2020 in de Lekker top 500. Hier staan de 500 beste restaurants van Nederland in. Ook niet onbelangrijk: u kunt bij ons voor de deur parkeren en de bushalte is maar 2 minuten lopen.
Vanaf 10 personen werken wij met een groepsmenu. Hieronder staan verschillende voorbeelden van groepsmenu’s. Van tevoren geeft u aan welke van de menu’s uw voorkeur heeft. De aangeboden keuzes binnen het menu zullen wij aan het begin van de avond opnemen.
Het menu wisselt maandelijks omdat wij werken met seizoensgebonden producten. Voor de meest actuele menu’s en prijzen kunt u een e-mail sturen naar info@brasseriespringer.nl of bellen naar 0182 320 690. wij sturen u dan de actuele menu’s toe.
Bent u toevallig een dag weg aan het regelen voor uw gezelschap? Bij ons kunt u ook SUPS huren en de mooie natuur van de Krimpenerwaard ontdekken. Kijk voor meer info op onze SUP bedrijfsuitje.
Groepsmenu Monet
Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.
Mild gerookte verse zalm uit eigen rookkast
mosterdzaadjes ~ luchtige saus van Vadouvan met lavas ~ plakjes radijs ~ ansjovis crumble.
EN
Terrine van Hollandse asperges en verse roomkaas
op in roomboter gebakken brioche brood ~ zalm gerookt in de bradley rookkast ~ mayonaise van roomboterolie, bietenmosterd en asperge edict ~ salade van jonge spinazie
EN
Botermalse rosbief van runderstaartstuk
gerookt in onze “Bradley Smoker” ~ pittige kaantjes van Iberisch buikspek ~ gekarameliseerde uien ~ mayonaise van gerookte noten.
*****
Kreeftensoep met traditie
Ouderwetse kreeftensoep ~ stukjes kreeft ~ room ~ scheutje Cognac ~ gesneden bieslook ~ aan tafel uit geschonken.
****
IJslandse kabeljauw
loins op het vel gebakken ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ ravioli met ricotta en spinazie ~ luchtige saus van bloedsinaasappel en Noilly Prat.
OF
Mooi rood gebakken biefstuk (bavette)
gekruide roseval aardappel ~ geschroeide bloemkool ~ kruiden tomaatjes ~ ouderwetse bearnaisesaus.
OF
Ravioli gevuld met spinazie
krokant gebakken terrine van roseval en zoete aardappel ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ luchtige saus van witlof met gedroogde kaas.
****
Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.
Kosten
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 42
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 49
Bijpassend 3-gangen wijnarrangement € 19,00
Groepsmenu Renoir
Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.
Krokant gebakken soft shell krab
gegrilde coquille ~ met wilde spinazie gevulde ravioli ~ luchtige saus van witlof en wasabi.
EN
Iberico ‘Cebo’ ham
pruimenchutney en truffelolie ~ bitterballen van deze beroemde ham.
EN
Ham van eendenborst uit eigen rookkast
rode koolsalade met gember en cranberry ~ ‘5 spices’ mayonaise ~ anijschampignon ~ pesto van rucola.
*****
Kreeftensoep met traditie
Ouderwetse kreeftensoep ~ stukjes kreeft ~ room ~ scheutje Cognac ~ gesneden bieslook ~ aan tafel uit geschonken.
*****
Ossenhaas met frietjes
In roomboter gebakken ossenhaasbiefstuk ~ frietjes van schorseneren ~ met knoflook roergebakken boerenkool en zoete aardappel ~ espuma van rode kool ~ saus van roze peperbesjes.
OF
Lekker reetje
Biefstukjes van Hollandse reeboutjes ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ met knoflook roergebakken boerenkool ~ espuma van rode kool ~ poffertjes van aardpeer ~ saus van roze peperbesjes.
OF
Kussentjes met groenten
Ravioli gevuld met spinazie ~ krokant gebakken terrine van roseval en zoete aardappel ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ luchtige saus van witlof met gedroogde kaas.
OF
Winterkabeljauw
IJslandse kabeljauw loins op het vel gebakken ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ ravioli met ricotta en spinazie ~ luchtige saus van bloedsinaasappel en Noilly Prat.
****
Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.
Kosten
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 52
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 59
Bijpassend 3-gangen wijnarrangement € 19.75
5 Sterren diner
5-gangen € 62
Iberico & iberico
Super mals gegaard vlees van het Iberico varken, verpakt in de wereldberoemde Iberico ham met een plakje eendenlever ~ gedroogde pruimen ~ Waldorf salade met appel ~ hazelnoot mayonaise.
Krab met schelpen
Krokant gebakken soft shell krab ~ gegrilde coquille ~ met wilde spinazie gevulde ravioli ~ luchtige saus van witlof en wasabi.
Tevreden duif
Filet van hout duif ~ stamppotje van peen en knolselderij ~ frietjes van schorseneren met truffelmayonaise ~ gebakken spruitjes ~ rode peertjes~ Madeirasaus met gerookte hazelnoten.
Lekker reetje
Biefstukjes van Hollandse reebout ~ puree van pastinaak ~ met knoflook roergebakken boerenkool ~ espuma van rode kool ~ poffertjes van aardpeer ~ saus van roze peperbesjes.
Bevroren pompoen met stampertjes
Parfait van pompoen en saffraan ~ krokantje van chocolade en rijst ~ schuimpjes van kardemon.
Laat u verrassen met bijpassende wijnen uitgezocht door onze
gastronoom-sommelier.
5 gangen € 31,50
5 gangen halve glazen € 19,50