Groots genieten: het is de mooiste dag van je leven!

“Ja, ik wil…” Die bijzondere woorden sprak je zojuist uit in het eeuwenoude stadhuis van Schoonhoven. De zon schijnt op de middeleeuwse gracht van dit pittoreske stadje. Er worden foto’s gemaakt en na 5 minuten wandelen langs de Oude Haven staan jij en je geliefde in het betoverende Springer park voor het vervolg van de fotoreportage. Aan de overkant van het water zien jullie de romantische Brasserie Springer al liggen… Trouwen bij Brasserie Springer maakt jullie dag compleet.

Jullie worden warm welkom geheten door ons vakkundige team. De taart wordt aangesneden en er wordt geproost met een heerlijk glas bubbels. Een avond lang is het groots genieten; van elkaar en van alles wat Springer te bieden heeft. Heerlijke drankjes, een culinair diner of buffet en fantastische wijnen. En dan is het feest! Iedereen swingt door tot in de kleine uurtjes bij Boven Springer. Een dag (en avond…) om nooit te vergeten!

Alles is mogelijk bij Springer! Wij doen er alles aan om er een fantastische dag van te maken die jullie nooit zullen vergeten.”

Margot Boerefijn, sommelier en eigenaresse van Brasserie Springer.