Zilvermuseum arrangementen

Wie ‘Schoonhoven’ zegt, zegt ‘Zilverstad’. Al eeuwenlang wordt het maken van sieraden, zilveren voorwerpen en zilverkunst geassocieerd met de stad Schoonhoven. Eigenlijk kan een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum dus eigenlijk niet uitblijven. Een bezoek aan het museum betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver.  In samenwerking met het Zilermuseum hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Zo kunt u genieten van een High Tea of een heerlijk 50+ lunch voordat of nadat u naar het museum gaat.

50 Plus lunch

Boek dit Zilverstad arrangement en geniet van een heerlijke lunch in combinatie met een bezoek aan het Zilvermuseum. Deze lunch hebben wij speciaal samengesteld voor de doelgroep 50Plus. De lunch bestaat uit 3 gangen:

Soep van de Chef
U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijk kopje soep.

Broodjesparade
3 belegde broodjes met vis, vlees en vegetarische specialiteiten

Koffieservies
Koffie met huisgemaakte boterkoek en advocaat met slagroom

Voor deze heerlijke lunch in combinatie met een bezoek aan het Zilvermuseum rekenen wij € 31,50 p.p. Reserveren kan via info@brasseriespringer.nl. Reserveren kan niet telefonisch en uitsluitend via de mail. Dit arrangement kunt u boeken vanaf 10 personen.

Zilvermuseum arrangementen, Brasserie Springer, 3-gangen, lunchen met een groep, dagje uit
High Tea, Springer, Schoonhoven, Krimpenerwaard, Arrangement zilvermuseum

High Tea

Genieten met een hoofdletter G van onze uitgebreide High Tea. Dit Zilvermuseum arrangement bestaat uit een bezoek aan het Zilvermuseum en een overheerlijke High Tea. U en uw gasten worden ontvangen met een glas jus d’orange of een glas Cava. Vervolgens zal de onderstaande High Tea worden geserveerd.

Etagere met heerlijk belegde broodjes:
-Boerenbrood met oude kaas
-Boerenbrood met carpaccio
-Boerenbrood met huisgerookte zalm

Zalige zoetigheden
-Scones met clotted cream en jam
-Huisgemaakte brownie
-Huisgemaakte boterkoek
-Taart van de chef
-Macaron

Bij de High Tea serveren wij verschillende soorten thee.

De High Tea wordt van tevoren al klaargezet door onze koks. U moet uw dieetwensen dus minimaal 12 uur van tevoren doorgeven. Mochten er aanpassen op het moment zelf zijn dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.

Voor deze heerlijke High Tea in combinatie met een bezoek aan het Zilvermuseum rekenen wij € 34 p.p. Reserveren kan via info@brasseriespringer.nl. Reserveren kan niet telefonisch en uitsluitend via de mail. Dit arrangement kunt u boeken vanaf 10 personen.

Parkeren

Het Zilvermuseum ligt 350 meter van onze Brasserie af en binnen 4 minuten bent u bij het Zilvermuseum. U kunt voor de deur van onze Brasserie gratis parkeren.