Zakelijk diner in de Krimpenerwaard

Wanneer u een zakelijk diner bespreekt bij Brasserie Springer kunt u kiezen om in de Brasserie te dineren of u kiest voor BOVEN.

U heeft de mogelijkheid om met een gezelschap in een aparte ruimte te dineren, dit noemen wij Private dining. Springer BOVEN, onze multifunctionele zaal biedt deze mogelijkheid. Boven is een mooie ruimte met uitzicht over het Springer park, een eigen bar en een open keuken. Vanaf 5 personen bieden wij deze ruimte aan. Uw eigen gastvrouw verzorgt een intieme en geslaagde avond.

Tot 10 personen kunt u kiezen van onze a la carte kaart. Boven de 10 personen bieden wij een groepsmenu aan.U kunt kiezen uit verschillende soorten menu’s in verschillende prijscategorieën.

restaurant met aparte ruimte, aparte zaal, restaurant met aparte ruimte in de Krimpenerwaard, brasserie springer
Buffetten, Live cooking, evenement, zakelijk, aparte zaal, evenement organiseren

Buffetten met live cooking

Vanaf 20 personen kunt u ook kiezen voor een buffet. Het voordeel hiervan is dat het een gemoedelijke en informele sfeer geeft. Uw gasten zijn wat meer in de ruimte aan het bewegen en interactief. Ze praten met verschillende mensen en zijn niet de hele avond met dezelfde tafelgenoten gebonden.Om u verschillende opties te bieden, hebben wij verschillende buffetten samengesteld.

Facaliteiten

BOVEN beschikt over een televisiescherm waar (foto) presentaties op kunnen worden vertoont en een uitgebreide geluidsinstallatie inclusief een microfoon. Eventueel kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste muziekondersteuning en/of entertainment. Indien het mooi weer is kunt u gebruik maken van het Privé terras waaraan ‘BOVEN’ verbonden is. Verder heeft u de beschikking tot een lift en bieden wij gratis WIFI aan.