Restaurant met aparte ruimte

Bent u op zoek naar een restaurant met een aparte ruimte? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een mooie en sfeervolle ruimte die u vanaf 6 personen kunt boeken. Hier kunt u genieten van een heerlijk privat dining diner waarbij u kunt kiezen uit onze a la carte kaart. Vanaf 10 personen werken wij met een groepsmenu. Hieronder staan verschillende voorbeelden van groepsmenu’s. Van tevoren geeft u aan welke van de menu’s uw voorkeur heeft. De aangeboden keuzes binnen het menu zullen wij aan het begin van de avond opnemen.

Het menu wisselt maandelijks omdat wij werken met seizoensgebonden producten. Voor de meest actuele menu’s kunt u een e-mail sturen naar info@brasseriespringer.nl of bellen naar 0182 320 690. wij sturen u dan de actuele menu’s toe.

Groepsmenu Monet

Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Mild gerookte verse zalm uit eigen rookkast
mosterdzaadjes ~ luchtige saus van Vadouvan met lavas ~ plakjes radijs ~ ansjovis crumble.

EN

Terrine van Hollandse asperges en verse roomkaas
op in roomboter gebakken brioche brood ~ zalm gerookt in de bradley rookkast ~ mayonaise van roomboterolie, bietenmosterd en asperge edict ~ salade van jonge spinazie

EN

Botermalse rosbief van runderstaartstuk
gerookt in onze “Bradley Smoker” ~ pittige kaantjes van Iberisch buikspek ~ gekarameliseerde uien ~ mayonaise van gerookte noten.

*****

Kreeftensoep met traditie
Ouderwetse kreeftensoep ~ stukjes kreeft ~ room ~ scheutje Cognac ~ gesneden bieslook ~ aan tafel uit geschonken.

****

IJslandse kabeljauw
loins op het vel gebakken ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ ravioli met ricotta en spinazie ~ luchtige saus van bloedsinaasappel en Noilly Prat.

OF

Mooi rood gebakken biefstuk (bavette)
gekruide roseval aardappel ~ geschroeide bloemkool ~ kruiden tomaatjes ~ ouderwetse bearnaisesaus.

OF

Ravioli gevuld met spinazie
krokant gebakken terrine van roseval en zoete aardappel ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ luchtige saus van witlof met gedroogde kaas.

****

Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

Kosten

Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 42
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 49
Bijpassend 3-gangen wijnarrangement € 19,00

Groepsmenu Renoir

Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Krokant gebakken soft shell krab
gegrilde coquille ~ met wilde spinazie gevulde ravioli ~ luchtige saus van witlof en wasabi.

EN

Iberico ‘Cebo’ ham
pruimenchutney en truffelolie ~ bitterballen van deze beroemde ham.

EN

Ham van eendenborst uit eigen rookkast
rode koolsalade met gember en cranberry ~ ‘5 spices’ mayonaise ~ anijschampignon ~ pesto van rucola.   

*****

Kreeftensoep met traditie
Ouderwetse kreeftensoep ~ stukjes kreeft ~ room ~ scheutje Cognac ~ gesneden bieslook ~ aan tafel uit geschonken.

*****

Ossenhaas met frietjes
In roomboter gebakken ossenhaasbiefstuk ~ frietjes van schorseneren ~ met knoflook roergebakken boerenkool en zoete aardappel ~ espuma van rode kool ~ saus van roze peperbesjes.

OF

Lekker reetje
Biefstukjes van Hollandse reeboutjes ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ met knoflook roergebakken boerenkool ~ espuma van rode kool ~ poffertjes van aardpeer ~ saus van roze peperbesjes.

OF

Kussentjes met groenten
Ravioli gevuld met spinazie ~ krokant gebakken terrine van roseval en zoete aardappel ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ luchtige saus van witlof met gedroogde kaas.

OF

Winterkabeljauw
IJslandse kabeljauw loins op het vel gebakken ~ puree van pastinaak met winterpostelein ~ ravioli met ricotta en spinazie ~ luchtige saus van bloedsinaasappel en Noilly Prat.

****

Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

Kosten

Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert €  47
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 54
Bijpassend 3-gangen wijnarrangement € 19,00

Brasserie menu

3-gangenmenu € 39

Eigenwijze tonijn
Albacore tonijn uit de Stille Oceaan • truffelolie • torpedo garnaal • mayonaise van knolselderij • chips van pastinaak.

OF

Groene harten (vegetarisch)
Artisjokharten • paprikacoulis • uiencompote van rode ui en rode wijn • groentespaghetti.

OF

Zwijntje met scherp zicht
Terrine van wildzwijn • artisjok • wortel • compote rode uien en rode wijn • wortelmayonaise.

*****

Schoolverlater
Baars uit het seizoen • crème van pastinaak met peterselie • saus van spinazie en zongedroogde tomaat.

OF

Oosters eendje
Eendenborst uit de Veluwe • gebakken Chinese kool • jus met hoisin.

OF

Groenten in een jasje (vegetarisch)
Ravioli gevuld met seizoensgroenten • gerookte amandelen • saus van spinazie en zongedroogde tomaat.

***** 

Sander’s broodpudding
Broodpudding • sinaasappel • crème van yoghurt en witte chocolade • gele room met vanille • yoghurtijs.

Voor de liefhebber schenkt eigenaresse en gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn heerlijke bijpassende wijnen.

3-gangen wijnarrangement € 19.5

Verrassingsmenu

Geniet van een heerlijk verrassingsmenu van ons prijswinnende team.
Onder leiding van Per en Margot Boerefijn zijn met trots 2 gouden en 1 zilveren Pollepel gewonnen en ook hebben zij van een plek in de Lekker top 500 mogen genieten.

4-gangen verrassingsmenu € 48
5-gangen verrassingsmenu € 58

Voor onze vegetarische gasten hebben wij een 4-gangen vegetarisch verrassingsmenu.

Het menu en het aantal gangen is alleen per tafel te bestellen.
U kunt uw dieetwensen en voorkeuren doorgeven aan de bediening.

Gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn staat klaar om een heerlijk bijpassend wijnarrangement te schenken.

4-gangen bijpassend wijnarrangement € 26
5-gangen bijpassend wijnarrangement € 32.5

4-gangen bijpassend BOB-arrangement € 17
5-gangen bijpassend BOB-arrangement € 21