Restaurant met aparte ruimte

Bent u op zoek naar een restaurant met een aparte ruimte? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een mooie en sfeervolle ruimte die u vanaf 6 personen kunt boeken. Hier kunt u genieten van een heerlijk privat dining diner waarbij u kunt kiezen uit onze a la carte kaart. Vanaf 10 personen werken wij met een groepsmenu. Hieronder staan verschillende voorbeelden van groepsmenu’s. Van tevoren geeft u aan welke van de menu’s uw voorkeur heeft. De aangeboden keuzes binnen het menu zullen wij aan het begin van de avond opnemen.

Het menu wisselt maandelijks omdat wij werken met seizoensgebonden producten. Voor de meest actuele menu’s kunt u een e-mail sturen naar info@brasseriespringer.nl of bellen naar 0182 320 690. wij sturen u dan de actuele menu’s toe.

Groepsmenu Gaugain

Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Spaanse specialiteit
D.O.P. Jamón de Teruel • gebakken suikerbrood • sinaasappel compote.

EN

Kokosschelpen
Gebakken jakobsschelpen • haringkaviaar • filodeeg met kerrie  • hollandaise saus met kokos.

EN

Duo van eend
Zacht gegaarde eendenborst • gyoza met eend • compote van gekarameliseerde rode uien  • crème van wortel met gember  • rode portsiroop.

*****

Per’s kreeftensoep
Romige kreeftensoep volgens authentiek recept van Per Boerefijn • rivierkreeftjes • aan tafel uit geschonken.

OF

Romige tomatensoep
Soep gemaakt van pomodori tomaten  • room • aan tafel uit geschonken.

 

****

Skrei!
Kabeljauw  • Hollandse garnalen  • gepofte bietjes  • luchtige saus van zwarte knoflook.

OF

Groentemuffin (vegetarisch)
Groentemuffin  • gepofte bietjes • luchtige saus van zwarte knoflook.

OF

Klein maar fijn
Gebakken kwartel borstjes en boutjes  • hete bliksem  • jus met Calvados.

OF

Loeiende koeien
Rundersteak • crème van pastinaak • gebakken paddenstoelen • huisgemaakte bitterbal van rundvlees • truffeljus.

****

Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

Kosten

Voorgerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht € 52
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 59

Groepsmenu Renoir

Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.

Italiaanse ham
Seranoham • Parmezaanse kaas • truffelmayonaise • pruimen.

EN

Mediterraans baarsje
Zacht gegaarde zeebaars • gekonfijte tomaatjes • zwarte olijven • luchtige saus van chipotle (gerookte chilipeper)

EN

Duo van eend
Zacht gegaarde eendenborst • compote van gekarameliseerde rode uien • crème van wortel en gember • rode portsiroop

*****

Per’s kreeftensoep
Romige kreeftensoep volgens authentiek recept van Per Boerefijn • rivierkreeftjes • aan tafel uit geschonken.

OF

Romige tomatensoep
Soep gemaakt van pomodori tomaten  • room • aan tafel uit geschonken.

*****

Skrei!
Kabeljauw  • Hollandse garnalen  • gepofte bietjes  • luchtige saus van zwarte knoflook.

OF

Groentemuffin (vegetarisch)
Groentemuffin  • gepofte bietjes • luchtige saus van zwarte knoflook.

OF

Varkenswangen
Varkenswangen  • hete bliksem  • jus met Calvados.

OF

Loeiende koeien (supplement €4,-)
Rundersteak • crème van pastinaak • gebakken paddenstoelen • huisgemaakte bitterbal van rundvlees • truffeljus.

****

Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.

Kosten

Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert €  42
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 49

Brasserie menu

3-gangenmenu € 43.5

Mediterraans baarsje
Zacht gegaarde zeebaars • gekonfijte tomaat • zwarte olijven • luchtige saus van chipotle (gerookte chilipeper).

OF

Pompoentartaar (vegetarisch)
Tartaar van pompoen met yoghurt en za’atar kruiden • compote van gekarameliseerde rode uien • crème van wortel en gember • rode portsiroop.

OF

Duo van eend
Zacht gegaarde eendenborst • gyoza met eend • compote van  gekarameliseerde rode uien • crème van wortel en gember • rode portsiroop.

*****

Skrei!
Kabeljauw • Hollandse garnalen • gepofte bietjes • luchtige saus van zwarte knoflook.

OF

Varkenswangen
Varkenswangen • hete bliksem • jus met Calvados.

OF

Groentemuffin (vegetarisch)
Groentemuffin • gepofte bietjes • luchtige saus van zwarte knoflook,

***** 

Zoete worteltjes
Carrot cake • witte chocolademousse • boerenroomijs • chocolade schotsen.

Voor de liefhebber schenkt eigenaresse en gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn heerlijke bijpassende wijnen.

Verrassingsmenu

Geniet van een heerlijk verrassingsmenu van ons prijswinnende team.
Onder leiding van Per en Margot Boerefijn zijn met trots 2 gouden en 1 zilveren Pollepel gewonnen en ook hebben zij van een plek in de Lekker top 500 mogen genieten.

4-gangen verrassingsmenu € 49.50
5-gangen verrassingsmenu € 59.50

Voor onze vegetarische gasten hebben wij een 4-gangen vegetarisch verrassingsmenu.

Het menu en het aantal gangen is alleen per tafel te bestellen.
U kunt uw dieetwensen en voorkeuren doorgeven aan de bediening.

Gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn staat klaar om een heerlijk bijpassend wijnarrangement te schenken.

4-gangen bijpassend wijnarrangement € 26
5-gangen bijpassend wijnarrangement € 32.5

4-gangen bijpassend BOB-arrangement € 17
5-gangen bijpassend BOB-arrangement € 21