Reserveren
U kunt op de pagina “Reserveren en Groepen” online uw tafel reserveren, u ontvangt dan een bevestiging van uw reservering per e-mail. Vergeet u alstublieft niet eventuele bijzonderheden, allergieën of dieetwensen door te geven bij uw reservering. U kunt ons uiteraard ook bellen: 0182 320 690 of een vraag via de website aan ons stellen.
Met 10 personen of meer?
Wanneer u bij Brasserie Springer met meer dan 10 personen reserveert, stellen we graag samen met u een menu samen. Dit kan bijvoorbeeld een twee, drie of vier gangenmenu zijn, waarbij u en uw gasten bij het hoofdgerecht een keuze hebben. Deze keuze zal aan het begin van de avond worden opgenomen. Ook voor vegetariërs en veganisten kunnen we een menu samenstellen. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.
Hieronder staan voorbeeldmenu’s in verschillende prijsklassen. Omdat het menu uit seizoensgebonden producten bestaat wisselt het menu maandelijks. Wanneer u contact opneemt met ons zullen wij u informeren over de actuele mogelijkheden.
GROEPSMENU MONET
Voorgerecht
Carpaccio met een C
Dungesneden carpaccio van rund • truffelmayonaise • vlokken van Grana Padeno.
OF
Zeeuwse roem
Gewokte en “geplukte” Zeeuwse mosselen • kort gegratineerd met een dressing van knoflook, verse tuinkruiden en overjarige Goudse.
****
Hoofdgerecht
Wilde zeebaars
Parel coucous bereid met wortel • dressing van groene kruiden.
OF
Maiskip
Filet en drumstick • parel couscous • gevogeltejus.
OF
Klassiek & krokant
Parelcouscous • gyoza gevuld met gesmoorde ui en parmezaanse kaas • groene kruiden coulis.
OF
“Kaasbraaiers” biefstuk
Gerijpte entrecote • stamppot van aardappel en oude kaas • kroket van zongedroogde tomaat • pepersaus.
Voor de entrecote rekenen wij een supplement van € 5,00 p.p.
****
Dessert
Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.
Kosten
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 38,50
GROEPSMENU RENOIR
Voorgerechten parade
Allerlei verschillende gerechten gepresenteerd op etagères.
Spaanse specialiteit
Iberico ‘Cebo’ ham • eendenleverpaté • Manchego kaas • pruimen • Iberico bitterbal.
EN
Een moment in Italië
Pastrami van kalf • krokant van Parmezaanse kaas • mayonaise met gember • piccalilly.
EN
Huisgerookte zalm
Huisgerookte zalm • gebakken garnalen • Savora mosterd •groene kruiden coulis.
****
Wilde zeebaars
Parel coucous bereid met wortel • dressing van groene kruiden.
OF
“Kaasbraaiers” biefstuk
Gerijpte entrecote • stamppot van aardappel en oude kaas • kroket van zongedroogde tomaat • pepersaus.
OF
Klassiek & krokant
Parelcouscous • gyoza gevuld met gesmoorde ui en parmezaanse kaas • groene kruiden coulis.
****
Verrassing van de chef
Wist u dat wanneer u de keuze aan de chef overlaat, hij nog meer zijn best doet?
Laat u verrassen door onze chef met een heerlijk dessert.
Kosten
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 44,50
U kunt op de pagina “Reserveren en Groepen” online uw tafel reserveren, u ontvangt dan een bevestiging van uw reservering per e-mail. Vergeet u alstublieft niet eventuele bijzonderheden, allergieën of dieetwensen door te geven bij uw reservering. U kunt ons uiteraard ook bellen: 0182 320 690 of een vraag via de website aan ons stellen.
Met 10 personen of meer?
Wanneer u bij Brasserie Springer met meer dan 10 personen reserveert, stellen we graag samen met u een menu samen. Dit kan bijvoorbeeld een twee, drie of vier gangenmenu zijn, waarbij u en uw gasten bij het hoofdgerecht een keuze hebben. Deze keuze zal aan het begin van de avond worden opgenomen. Ook voor vegetariërs en veganisten kunnen we een menu samenstellen. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.
Hieronder staan voorbeeldmenu’s in verschillende prijsklassen. Omdat het menu uit seizoensgebonden producten bestaat wisselt het menu maandelijks. Wanneer u contact opneemt met ons zullen wij u informeren over de actuele mogelijkheden.