Trouwlocatie in Schoonhoven

Genieten van pure romantiek

Brasserie Springer is een officiële trouwlocatie in Schoonhoven. De keuze is dus aan jullie! Willen jullie een sfeervolle ceremonie in de brasserie of vinden jullie Boven Springer toch intiemer? Of toch liever wat officiëler op het eeuwenoude stadhuis in het pittoreske Schoonhoven? Het is tenslotte maar vijf minuten lopen! Een andere, wel heel romantische mogelijkheid is de ceremonie in de muziektent “op het water” in het Springerpark. Ook deze is vlakbij Brasserie Springer! Stuk voor stuk schitterende locaties gemaakt voor pure romantiek!

Wat zijn de stappen?

Wij kunnen jullie vrijwel alles uit handen nemen voor een zorgeloze en prachtige dag. Om er voor te zorgen dat jullie huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in Brasserie Springer, is er een ding dat jullie zelf moeten organiseren. Maak een afspraak bij het gemeentehuis en geef daar aan wanneer jullie willen gaan trouwen en dat de huwelijksvoltrekking in Brasserie Springer gaat plaatsvinden. De gemeente weet dan dat de betreffende ambtenaar van de burgerlijke stand op jullie huwelijksdag naar Brasserie Springer zal moeten om jullie huwelijk te voltrekken.

“Hebben jullie trouwplannen? Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kopje koffie of een wijntje.”

Margot Boerefijn, sommelier en eigenaresse van Brasserie Springer.

Bekijk hier meer trouwfoto’s op Facebook

Kosten ceremonie

Brasserie/BOVEN

Huur: geen
Huur stoelen: geen
Rode loper: € 25,00
Katheder spreker: € 10,00
Uurloon klaarzetten: € 35,00

Muziektent

Huur muziektent: € 181,50
Huur bruidsstoelen: € 4,00 p.s.
Huur bruidspaar stoelen € 15,00
Huur tekentafel met kleed € 10,00
Rode loper: € 40,00
Uurloon klaarzetten en organisatie ceremonie € 30,00 per uur

U kunt de muziektent ook huren zonder de diensten van Brasserie Springer. U kunt dan terecht bij Stefan van Beeten via coordinator@schoonhovenpartners.nl.

  • Onze bruiloft was perfect verzorgd. Alles geregeld op één locatie! Dit raad ik iedereen aan: één locatie met één contactpersoon.

    Nina en Anton
  • Springer heeft een mooie trouwlocatie in het Springer park: de muziektent. De ceremonie was prachtig! Het diner en feestavond waren goed geregeld. Heerlijk eten en gezellig personeel.

      Peter en Nienke
  • De dag van ons leven is mede dankzij Springer perfect verlopen. Na de ceremonie in de grote kerk in Schoonhoven, ontvingen de mensen van Springer ons met een heerlijk glas bubbels. Het diner was erg lekker en de feestavond was erg gezellig. Het fijne aan deze locatie is dat je in de Brasserie intiem kunt diner en BOVEN heel goed kunt feesten.
    Laura en Peter