Chef's Special

De Krimpenerwaard. Vol polders en slootjes, maar ook dorpen en stadjes. Bent u op zoek naar een mooie plek om te dineren in de Krimpenerwaard? Denk eens aan Schoonhoven, de Zilverstad van Nederland. In Schoonhoven vindt u aan de rand van de stad Brasserie Springer. Springer is meervoudig winnaar van de Gouden Pollepel en is gelegen aan het prachtige Springerpark. Wij bieden naast een uitgebreid diner met bijpassende wijnen ook een Chef’s Special aan voor de doordeweekse dagen. Komt u dineren in de Krimpenerwaard?

Ga je vanavond echt zelf koken? Of kies je ervoor verwend te worden met een heerlijke Chef’s special bij Brasserie Springer? Kies door de weeks voor een leuke spontane actie en ga uiteten met uw partner, collega, familie of vrienden.

Hierbij presenteren wij ‘Chef’s Special’, een wisselend gerecht verzonnen door ‘onze’ chefs Sander en Jelmer. Geniet op dinsdag, woensdag en donderdag van een heerlijke special.

Wildweken

19 t/m 21 november

Wildzwijn procureur van de Big Green Egg

Botermalse procureur van het wild zwijn • jus van stroop en sherry • crème van bospeen.

 

26 t/m 28 november

Hazenrugfilet

Wilde hazenrugfilet • rodewijn jus • aardappelgratin.

 

Sinterklaas 2-gangen menu

3 t/m 5 december

Hamburger van de chef

Een sappige hamburger met spek, kaas, tomatenchutney en friet

ÉN

Kruidnoten Cheesecake

Heerlijke huisgemaakte cheesecake met kruidnootjes.