E-Chopper verhuur in de Krimpenerwaard

E-Chopper verhuur in de Krimpenerwaard

Naast het verhuur van SUP’s kunt u bij Brasserie Springer ook terecht voor een geruisloze rit op een E-Chopper van E-Chopper Adventures. Laat je meevoeren door de prachtige natuur van de Krimpenerwaard, vergaap je aan het groene polderschap en geniet in stilte van al het moois dat je onderweg tegenkomt. Van kaasboerderijen tot bijzondere molens en de prachtige historische panden van Schoonhoven en omliggende dorpen. Na een rustgevende tour door de Krimpenerwaard strijkt u neer op ons gezellige terras, voor een heerlijk lunch of diner.

Over de E-Chopper

Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets, met een stoer uiterlijk dat is gebaseerd op de Harley Davidson motor. De maximale toegestane snelheid van een E-Chopper is 25 km/u. E-Choppers zijn in Nederland wettelijk verplicht gebruik te maken van de fietspaden. Voor het besturen van een E-chopper dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfiets certificaat of rijbewijs.

De Krimpenerwaard biedt prachtige routes met mooie fietspaden door de natuur. Plan een route langs de uitgebreide collectie bezienswaardigheden van de Krimpenerwaard of tour over de dijk langs het water. Een heerlijk en ontspannen uitje.

Prijzen

Heeft u interesse in het huren van een E-Chopper? Hieronder hebben wij de kosten op een rijtje gezet

Regulier tarief per E-Chopper

3 uur € 37,50

6 uur € 59,50

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10 uur

Zondag vanaf 11.00

Maandag gesloten