Picknick uitje in de Krimpenerwaard

Ben jij een uitje aan het organiseren in de Krimpenerwaard? Wij hebben een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, familiedag, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een verjaardagsfeest? Wat dacht je van: Picknick uitje in de Krimpenerwaard! Picknicken maar dan op de SUP! Stand-Up Paddle (SUP) is in een korte tijd tot een populaire activiteit gegroeid. Het is een toegankelijk voor jong, oud en voor beginners. Met de SUP kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart. Geniet ook van elkaar, want het is een activiteit waarbij je gezellig kunt kletsen.

Op deze pagina vind je verschillende arrangementen die je kan boeken bij Brasserie Springer. Je kan de SUP ook los boeken en voor en of na het SUPPEN een tafel reserveren bij Springer voor een lunch, diner of kop koffie.

Voor meer informatie over de SUP kun je ook terecht op de pagina van onze partner ISUP center.

SUP arrangement

SUPicknick arrangement

Geniet van een SUPicknick

Wij hebben een super leuk uitje voor jullie: een SUPicknick. Met dit 2 uur durende arrangement geniet je van de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard en een heerlijke  picknick.

De mand wordt vastgemaakt aan de SUP en kan er niet vanaf vallen. Geniet van een heerlijke sandwich tijdens het SUPPEN of ga even de kant op en eet je brownie tussen de koeien.

Kosten
Het SUPicknick arrangement kost € 40,00 p.p. inclusief huur van de SUP en lunch. De lunch bestaat uit de onderstaande gerechten:

-Broodje met gebakken ham en kerriemayonaise
-Broodje carpaccio
-Zoet item
-Verse jus d’orange

SUP, SUPPEN, picknick, uitje, Krimpenerwaard, schoonhoven, brasserie springer