BOVEN
TROUWEN

Lunchen bij Brasserie Springer in Schoonhoven

Heerlijk lunchen bij Brasserie Springer in Schoonhoven. Van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur is ons restaurant en de keuken bemand door mensen met een verstandelijke beperking. Dit onder de professionele begeleiding van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. De bereiding is mede gebaseerd op de ideeën van onze chefkoks en alle ingrediënten zijn van onovertroffen Springer kwaliteit. In de ambiance van onze brasserie voert ‘Gezelligheid’ in de ware zin van het woord de boventoon. Ongedwongen samenzijn en genieten is waar het om draait tijdens de lunch, “Comme les impressionistes”. Er zijn originele lunchgerechten aantrekkelijk geprijsd voor de gelegenheid. Wij hopen dat uw verblijf in Springer in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet, sterker nog: ze overtreft! Zodat u net als wij met een glimlach mag vaststellen dat mooie en zinvolle dagbesteding een prachtige combinatie vormt met de bekende Springer-kwaliteit.

Na de lunch, is onze brasserie in de normale bezetting ‘als vanouds’ geopend voor een borrel of diner. Het Springer team draait wel de lunch op zondag want dan is de Dagbesteding vrij.

Lunchkaart

Wanneer kom jij lunchen bij Springer in Schoonhoven? Onze lunchkaart bestaat uit heerlijke lunchgerechten, maar u kunt ook kiezen voor een feestelijke High Tea.
Benieuwd geworden naar de lunchkaart?

lunchen in schoonhoven, lunchen in de Krimpenerwaard, stichting dagbesteding Krimpenerwaard, brasserie Springer

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is een actieve, enthousiaste, ondernemende en op de deelnemers gerichte organisatie.

Wij geven via het aanbieden van dagbesteding op een zinvolle en plezierige wijze extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Daarbij sluiten we aan bij de belevingswereld en ambities van iedere individuele deelnemer.

De deelnemers aan de dagbesteding krijgen waardering voor hun inspanningen en worden in staat gesteld om volwaardig mee te draaien in de samenleving. Wij zorgen voor een goede begeleiding en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Reserveren

Wij zijn geopend voor de lunch van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.30 en op zaterdag vanaf 12.00. Reserveren kan via de reserveringstool, maar u kunt ook bellen naar 0182-320690. Voor het diner zijn wij geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00. Tijdens de borrel en het diner zullen de mensen van Stichting Dagbesteding niet aan het werk zijn en werken wij met het Springer team onder leiding van Margot Boerefijn.

 • Ter gelegenheid van ons huwelijksfeest hebben wij een intiem diner bij BOVEN Springer geboekt. De zaal BOVEN ligt prachtig aan het Springer Park en biedt een mooie locatie voor een diner. Het eten was voortreffelijk en de bediening vriendelijk.

  Mandy en Pieter
 • Springer heeft een mooie trouwlocatie in het Springer park: de muziektent. De ceremonie was prachtig! Het diner en feestavond waren goed geregeld. Heerlijk eten en gezellig personeel.

    Peter en Nienke
 • De dag van ons leven is mede dankzij Springer perfect verlopen. Na de ceremonie in de grote kerk in Schoonhoven, ontvingen de mensen van Springer ons met een heerlijk glas bubbels. Het diner was erg lekker en de feestavond was erg gezellig. Het fijne aan deze locatie is dat je in de Brasserie intiem kunt diner en BOVEN heel goed kunt feesten.
  Laura en Peter
 • Onze bruiloft was perfect verzorgd. Alles geregeld op één locatie! Dit raad ik iedereen aan: één locatie met één contactpersoon.

  Nina en Anton
 • Mooie locatie met super eten. Onze gasten hebben nog lang nagepraat over mijn 50-jarig verjaardagsfeest!

  Pieter
 • "Heerlijk gegeten van prachtig opgemaakte borden en veel variatie in de groenten op je bord. Een echte aanrader"

  Willem

 • "Winnaar Brasserie Springer snapt waar ze mee bezig zijn! Top eten, mooie wijnen en super gastvrijheid."

  Paulien de Vree

     
 • "Het eten is een pallet van kleuren, geuren en smaakexplosies. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Petje af, wat een (h)eerlijk resraurant."

  Nina

 • "Fantastisch lekker gegeten. Zowel de weekschotel als a la carte waren de gerechten voortreffelijk en verfijnd van smaak."

  Annemarie

 • Eigenaresse denkt mee om je feest top een succes te maken. Wij wilden een thema feest organiseren en met de hulp van Margot was het een spetterend feest.

  Margriet de Boer
 • Wat hebben wij genoten van het verrassingsmenu: mooie gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Dit restaurant serveert net even wat anders dan wat je in de meeste restaurants krijgt.

  P. de Bruin