BOVEN
TROUWEN

Klik hieronder voor ons afhaal-bezorgmenu

Lunchen bij Brasserie Springer in Schoonhoven

Heerlijk lunchen bij Brasserie Springer in Schoonhoven. Van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur is ons restaurant en de keuken bemand door mensen met een verstandelijke beperking. Dit onder de professionele begeleiding van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. De bereiding is mede gebaseerd op de ideeën van onze chefkoks en alle ingrediënten zijn van onovertroffen Springer kwaliteit. In de ambiance van onze brasserie voert ‘Gezelligheid’ in de ware zin van het woord de boventoon. Ongedwongen samenzijn en genieten is waar het om draait tijdens de lunch, “Comme les impressionistes”. Er zijn originele lunchgerechten en een 3-gangen menu, aantrekkelijk geprijsd voor de gelegenheid. Wij hopen dat uw verblijf in Springer in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet, sterker nog: ze overtreft! Zodat u net als wij met een glimlach mag vaststellen dat mooie en zinvolle dagbesteding een prachtige combinatie vormt met de bekende Springer-kwaliteit.

Vanavond, vanaf 18.00 uur is onze brasserie in de normale bezetting ‘als vanouds’ geopend voor het diner.

Lunchkaart

Wanneer kom jij lunchen bij Springer in Schoonhoven? Onze lunchkaart bestaat uit originele gerechten met een 3-gangen menu en een bruncharrangement.
Benieuwd geworden naar de lunchkaart?

lunchen in schoonhoven, lunchen in de Krimpenerwaard, stichting dagbesteding Krimpenerwaard, brasserie Springer

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is een actieve, enthousiaste, ondernemende en op de deelnemers gerichte organisatie.

Wij geven via het aanbieden van dagbesteding op een zinvolle en plezierige wijze extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Daarbij sluiten we aan bij de belevingswereld en ambities van iedere individuele deelnemer.

De deelnemers aan de dagbesteding krijgen waardering voor hun inspanningen en worden in staat gesteld om volwaardig mee te draaien in de samenleving. Wij zorgen voor een goede begeleiding en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Reserveren

Wij zijn geopend voor de lunch van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-15.30. Wanneer u met meer dan 4 personen komt raden wij u aan om te reserveren. Ook wanneer u op zaterdag wilt komen lunchen raden wij u aan om te reserveren. U kunt dan bellen naar 0182-320690. Reserveren via de reserveringstool van de Brasserie is ook mogelijk. Voor het diner zijn wij geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00. Tijdens het diner zullen de mensen van Stichting Dagbesteding niet aan het werk en werken wij als vanouds.

  • "Heerlijk gegeten van prachtig opgemaakte borden en veel variatie in de groenten op je bord. Een echte aanrader"

    Willem

  • "Het eten is een pallet van kleuren, geuren en smaakexplosies. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Petje af, wat een (h)eerlijk resraurant."

    Nina

  • "Fantastisch lekker gegeten. Zowel de weekschotel als a la carte waren de gerechten voortreffelijk en verfijnd van smaak."

    Annemarie