SUPPEN het perfecte bedrijfsuitje

Bent u een bedrijfsuitje aan het organiseren?
SUPPEN is een ideaal bedrijfsuitje, SUPPEN is namelijk toegankelijk voor alle leeftijden: jong en oud. Het is actief, goed voor de teambuilding en vooral erg leuk!
Met de SUP kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart en geniet na de activiteit van een drankje en een heerlijk diner bij Brasserie Springer.

SUPPEN, krimpenerwaard, schoonhoven, uitje, watersport, actief, jong en oud, familie uitje, vriendinnenuitje.
SUPPEN, Schoonhoven, Krimpenerwaard, uitje

SUPer!

Wanneer u aankomt bij Brasserie Springer zal er een mogelijkheid gegeven worden om de spullen veilig weg te leggen. Vervolgens zal er een uitleg gegeven worden over de SUP.  Springer ligt aan het water en u kunt vanaf de steiger tegenover ons restaurant direct het water op. Op de SUP ontdekt u de prachtige natuur van de Krimpenerwaard.  Na een onvergetelijke tocht van 1 of  2 uur komt u terug bij Brasserie Springer.

Arrangementen

Na het SUPPEN heeft u wel een drankje en een heerlijke maaltijd verdiend. Hiervoor hoeft u niet naar een andere locatie, bij de winnaar van Gouden pollepel winnaar Brasserie Springer bent u namelijk aan het goede adres. Wij hebben een heerlijk terras, een mooie Brasserie en een zaal waar zelfs een feest kan worden georganiseerd voor 100 personen. Wij hebben verschillende borrelarrangementen en buffetten voor samengesteld die wij eventueel naar wens kunnen aanpassen.

Kosten en informatie locatie

U huurt de SUP per uur, de kosten zijn afhankelijk van het aantal dat u wilt huren.
Wij bieden ook de mogelijkheid om een SUP clinic te boeken. U gaat dan onder begeleiding het water op en leert de basis beginselen van het SUPPEN. Onze professionele begeleider kost € 35,00 per uur.

Brasserie Springer is goed bereikbaar met OV. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Ons terras, restaurant en onze zaal zijn rolstoeltoegankelijk.
Mindervaliden kunnen ook gebruik maken van onze lift indien zij BOVEN verwacht worden.

Wij helpen u met het bedrijfsfeest organiseren

Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het organiseren van uw bedrijfsuitje. Wij bieden verschillende mogelijkheden: van een borrel tot een uitgebreid feest met DJ.