SUPer gezellig uitje in de Krimpenerwaard

SUP arrangementen

Ben jij op zoek  naar een SUPer gezellig uitje in de Krimpenerwaard? Ben je op zoek naar invulling voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag,of bijvoorbeeld een verjaardagsfeest? Denk eens aan SUPPEN. Stand-Up Paddle (SUP) is in een korte tijd tot een populaire activiteit gegroeid. Het is een toegankelijk voor jong, oud en voor beginners. Met de SUP kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart. Geniet ook van elkaar, want het is een activiteit waarbij je gezellig kunt kletsen.

Op deze pagina vind je verschillende arrangementen die je kan boeken bij Brasserie Springer. Je kan de SUP ook los boeken en voor en of na het SUPPEN een tafel reserveren bij Springer voor een lunch, diner of kop koffie.

Voor meer informatie over de SUP kun je ook terecht op de pagina van onze partner ISUP center.

SUPPEN EN WIJNEN

Dit arrangement bestaat uit twee gedeeltes. Bij aankomst stap je op de SUP en geniet je tijdens een 1 uur durende tocht van de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard. Voor Springer kan je gelijk het water op en ben je binnen een mum van tijd in de Vlist. Tijdens het SUPPEN geniet je niet alleen van de omgeving, maar ook van elkaar. Op de SUP kan je gezellig kletsen. SUPPEN trouwens niet alleen een activiteit voor hartje zomer, maar ook voor eerder en later in het jaar. Je hebt de techniek snel te pakken en hoeft hierdoor niet in het water te vallen.

Na het SUPPEN kom je terug bij Springer, hier staat een heerlijk glas wijn met bittergarnituur op je te wachten.

Kosten
Kosten SUPEN EN WIJNEN arrangement € 21,50 p.p.
inclusief huur van de sup, 1 drankje en bittergarnituur p.p.

SUP, sup arrangement, super gezellig, uitje, actief, brasserie springer, Krimpenerwaard