Sup verhuur in de Krimpenerwaard

Brasserie Springer biedt naast heerlijk eten en mooie wijnen ook een andere service aan. Sup verhuur in de Krimpenerwaard! Je kunt bij ons een SUP huren en de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard ontdekken. Voor Springer kun je gelijk het water op en richting de Vlist peddelen. Geniet van elkaar, van de omgeving en van het actief bezig zijn. Na de activiteit kun je genieten van een heerlijke lunch of diner bij Brasserie Springer.

Sup verhuur in de Krimpenerwaard

 

Ben je op zoek naar een actief en gezellig uitje?

 

Huur een Sup bij Brasserie Springer in Schoonhoven in de Krimpenerwaard
Stand-Up Paddle (SUP) is in een korte tijd tot een populaire activiteit gegroeid. Het is een toegankelijk voor jong en oud en voor beginners. Met de SUP kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart. Geniet ook van elkaar, want het is een activiteit waarbij je gezellig kunt kletsen. Voor en na het SUPPEN kan je genieten van een kop koffie, lunch of diner bij Gouden Pollepel Brasserie Springer.

Kosten SUP verhuur

Heb je interesse om een SUP te huren? Hieronder hebben wij de kosten omschreven.

Kosten
1ste uur € 12,50
2de uur € 10,00

Openingtijden 
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00
Zondag vanaf 11.00

SUP Picknick

Geniet van een SUPicknick

Wij hebben een super leuk uitje voor jullie: een SUPicknick. Met dit 2 uur durende arrangement geniet je van de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard en een heerlijke  picknick.
De mand wordt vastgemaakt aan de SUB en kan er niet vanaf vallen. Geniet van een heerlijke sandwich tijdens het SUPPEN of ga even de kant op en eet je gebakje tussen de koeien.

Kosten
Het SUPicknick arrangement kost € 39,50 p.p. inclusief huur van de SUP en lunch. De lunch bestaat uit de onderstaande gerechten:

-Brood trio
-Zoet item