High Tea

Bent u op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen of bent u bijvoorbeeld een familiedag aan het organiseren? Met deze Engelse High Tea gaan u en uw gezelschap een super middag beleven. Op een speciaal ingedekte tafel met Engels servies zullen onze koks heerlijke zoete en hartige gerechten presenteren. U kunt reserveren voor in onze Brasserie, maar u kunt ook een plekje aan het water reserveren indien het weer het toestaat. Ons terras aan het water biedt de ideale locatie voor een heerlijke middag.

High Tea

Genieten met een hoofdletter G van onze uitgebreide High Tea.
U en uw gasten worden ontvangen met een verse jus d’orange of een feestelijk glas mousserende wijn.
Vervolgens zal de onderstaande High Tea worden geserveerd. Wij serveren u de onderstaande gerechten.

Etagere met heerlijk gelegde broodjes:
-Sandwich Springer met oude kaas
-Huisgerookte zalm
-Broerenbrood met carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Zalige zoetigheden
-Scones met clotted cream en jam
-Huisgemaakte brownie
-Huisgemaakte bonbons
-Macaron
-Boterkoek

Bij de High Tea serveren wij heerlijke Slow Tea van Pickwick.

Kosten: € 21,50 p.p.

De High Tea wordt van tevoren al klaargezet door onze koks. U moet uw dieetwensen dus minimaal 12 uur van tevoren doorgeven. Mochten er aanpassen op het moment zelf zijn dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.

VOORWAARDEN

De High Tea wordt van tevoren al klaargezet door onze koks. U moet uw dieetwensen dus minimaal 12 uur van tevoren doorgeven. Mochten er aanpassen op het moment zelf zijn dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het exacte aantal mensen kunt u ook tot 12 uur vantevoren doorgeven. Indien er minder mensen zijn dan opgegeven brengen wij hiervoor € 15,00 p.p. in rekening.

High Tea, schoonhoven, krimpenerwaard, zilverstad, lunchen
Vriendinnenuitje, krimpenerwaard, high tea, vriendinnenuitje

Reserveren

U kunt reserveren van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00. Reserveren is noodzakelijk en minimaal 24 uur vantevoren. Hierbij is belangrijk dat u aangeeft dat u voor de high tea kiest. Reserveren kan via de website of u kunt bellen naar 0182-320690 of een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.

Benieuwd geworden naar onze andere lunchgerechten? Klik dan hier voor onze lunchkaart.

Arrangement Zilvermuseum

U kunt de High Tea ook combineren met het bezoek aan het Zilvermuseum. Voor prijzen en meer informatie kunt u een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.