High Tea

Bent u op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen of bent u bijvoorbeeld een familiedag aan het organiseren? Met deze Engelse High Tea gaan u en uw gezelschap een super middag beleven. Op een speciaal ingedekte tafel met Engels servies zullen onze koks heerlijke zoete en hartige gerechten presenteren. U kunt reserveren voor in onze Brasserie, maar u kunt ook een plekje aan het water reserveren indien het weer het toestaat. Ons terras aan het water biedt de ideale locatie voor een heerlijke middag.

High Tea

Genieten met een hoofdletter G van onze uitgebreide High Tea.
U en uw gasten worden ontvangen met een glas Cava of verse jus d’orange.
Vervolgens zal de onderstaande High Tea worden geserveerd. Wij serveren u de onderstaande gerechten.

U en uw gasten worden ontvangen met een soepje van de chef.

Vervolgens serveren wij een etagere met de onderstaande gerechten:
-Carpaccio wrap met truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en salade.
-Suikerbrood uit de oven met brie
-Huisgemaakte quiche

Zalige zoetigheden
-Scones met clotted cream en jam
-Huisgemaakte taart
-Huisgemaakte boterkoek
-Macaron
-Boterkoek

Bij de High Tea serveren wij heerlijke thee.

Kosten: € 22,50 p.p.

VOORWAARDEN

De High Tea wordt van tevoren al klaargezet door onze koks. U moet uw dieetwensen dus minimaal 12 uur van tevoren doorgeven. Helaas kunnen wij geen rekening houden met lactose allergieën. Er zijn namelijk teveel zoete items waar lactose producten in zijn verwerkt. Mochten er aanpassingen op het moment zelf zijn dan brengen wij hiervoor kosten in rekening namelijk € 5,-. Het exacte aantal mensen kunt u ook tot 12 uur vantevoren doorgeven. Indien er minder mensen zijn dan opgegeven brengen wij hiervoor € 15,00 p.p. in rekening.

High Tea, Springer, Schoonhoven, Krimpenerwaard, Arrangement zilvermuseum

Reserveren

U kunt reserveren van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12.00. Zondag is alleen op aanvraag. Reserveren is noodzakelijk en minimaal 24 uur vantevoren. Hierbij is belangrijk dat u aangeeft dat u voor de high tea kiest. Reserveren kan via de website of u kunt bellen naar 0182-320690 of een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.

Benieuwd geworden naar onze andere lunchgerechten? Klik dan hier voor onze lunchkaart.

Arrangement Zilvermuseum

U kunt de High Tea ook combineren met het bezoek aan het Zilvermuseum. Voor prijzen en meer informatie kunt u een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.

Kerst High Tea

Gedurende de maand december is onze Brasserie volledig in kerstsfeer. De kerstbomen zijn versierd en de lichtjes staan aan. Doormiddel van deze heerlijke Kerst High tea komt u helemaal in de stemming van de feestdagen! De Kerst High tea serveren wij van 9 t/m 23 december.

U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijk glas warme ‘Apple Winter Glow’ cider van onze chef Danny. Vervolgens zal de onderstaande High Tea worden geserveerd.

U en uw gasten worden ontvangen met een winters soepje van de chef.

Vervolgens serveren wij een etagere met de onderstaande  gerechten:

-Empanadas

-Tosti brie met spek

-Hartige taart

Zalige zoetigheden

-Scones met clotted cream en jam

-Muffins

-Huisgemaakte boterkoek

-Appel crumble

-Speculaas

-Chocolade lolly

Bij de High Tea serveren wij diverse soorten heerlijke thee.

Kosten: € 22,50 p.p.

Voorwaarden

De High Tea wordt van tevoren al klaargezet door onze koks. U moet uw dieetwensen dus minimaal 12 uur van tevoren doorgeven. Helaas kunnen wij geen rekening houden met lactose allergieën. Er zijn namelijk teveel zoete items waar lactose producten in zijn verwerkt. Mochten er aanpassingen op het moment zelf zijn dan brengen wij hiervoor kosten in rekening namelijk € 5,-. Het exacte aantal mensen kunt u ook tot 12 uur van tevoren doorgeven. Indien er minder mensen zijn dan opgegeven brengen wij hiervoor € 15,00 p.p. in rekening.