High Tea

Bent u op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen of bent u bijvoorbeeld een familiedag aan het organiseren? Met deze Engelse High Tea gaan u en uw gezelschap een super middag beleven. Op een speciaal ingedekte tafel met Engels servies zullen onze koks heerlijke zoete en hartige gerechten presenteren. U kunt reserveren voor in onze Brasserie, maar u kunt ook een plekje aan het water reserveren indien het weer het toestaat. Ons terras aan het water biedt de ideale locatie voor een heerlijke middag.

Genieten met een grote G! Op een chique ingedekte tafel met Engels servies serveren wij heerlijke zoete en hartige heerlijkheden.

Onze High Tea bestaat uit de onderstaande gerechten:

Een etagère met:
-Boerenbrood met huisgerookte zalm en gepocheerd ei
-Tuna melt
-Club sandwich

Ook serveren wij scones met clotted cream en jam, macarons, brownie, chocolade bonbons en nog meer.
Daarbij serveren wij bij het ontvangst een glas jus d’orange of 0.0 Champagne en natuurlijk Slow Tea van Pickwick.

Voor het bovenstaande rekenen wij € 23,50 p.p.

High Tea, schoonhoven, zilverstad, lunchen, uitje
High Tea, schoonhoven, zilverstad, lunchen, uitje

Reserveren

U kunt reserveren van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00. Reserveren is noodzakelijk en minimaal 24 uur vantevoren. Hierbij is belangrijk dat u aangeeft dat u voor de high tea kiest. Reserveren kan via de website of u kunt bellen naar 0182-320690 of een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.

Benieuwd geworden naar onze andere lunchgerechten? Klik dan hier voor onze lunchkaart.

Arrangement Zilvermuseum

U kunt de High Tea ook combineren met het bezoek aan het Zilvermuseum. Voor prijzen en meer informatie kunt u een mail sturen naar info@brasseriespringer.nl.