Chef's Hap

De Krimpenerwaard. Vol polders en slootjes, maar ook dorpen en stadjes. Bent u op zoek naar een mooie plek om te dineren in de Krimpenerwaard? Denk eens aan Schoonhoven, de Zilverstad van Nederland. In Schoonhoven vindt u aan de rand van de stad Brasserie Springer. Springer is meervoudig winnaar van de Gouden Pollepel en is gelegen aan het prachtige Springerpark. Wij bieden naast een uitgebreid diner met bijpassende wijnen ook een eenvoudigere Chef’s Hap aan voor de doordeweekse dagen. Komt u dineren in de Krimpenerwaard?

Ga je vanavond echt zelf koken? Of kies je ervoor verwend te worden met een heerlijke Chef’s hap bij Brasserie Springer? Kies door de weeks voor een leuke spontane actie en ga uiteten met uw partner, collega, familie of vrienden.

Hierbij presenteren wij ‘Chef’s Hap’, een wisselend wereldgerecht verzonnen door ‘onze’ chefs Sander en Jelmer. Geniet op dinsdag, woensdag en donderdag van een werelds gerecht voor een aantrekkelijke prijs

Dinsdag 20 t/m donderdag 22 september
Hoentje € 17.5
Maishoen · crème van pastinaak met peterselie • saus van spinazie en zongedroogde tomaat.

Dinsdag 27 t/m donderdag 29 september
Oosters varkentje€ 18.50
Gelakte buikspek • gebakken Chinese kool • Hoisinsaus • Springer friet.

Dinsdag 4 t/m donderdag 6 oktober
Javaanse saté € 17.50
Indonesisch gekruide kippendijen • boemboe boontjes • satésaus • Springer friet.

Dinsdag 11 t/m donderdag 13 oktober
Nasi Ramas € 18.50
Een Indonesische schotel met:
Rendang • Indonesische eitje • gekruide rijst • garnalen in filodeeg • Yakitori saté.

Dinsdag 18 t/m donderdag 20 oktober
Traag koetje € 18.50
Langzaam gegaarde en vervolgens krokant gebakken rundersucade • paddenstoelencrème • truffeljus.

Dinsdag 25 t/m donderdag 27 oktober
Springer croquettes € 16.50
Kroketten gemaakt van draadjesvlees • getoast brood • huisgemaakte piccalilly • Springer friet.