Springers’ Pottenkijkers

Genieten van een culinaire uitdaging

Altijd al eens willen koken als een echte Chef-kok? Beproef dan samen met Per en Jelmer uw kookkunsten bij Brasserie Springer en meld u aan voor Springer’s Pottenkijkers. U mag dan, in samenwerking met Per en zijn keukenteam, een drie- of vier gangendiner koken voor uw eigen én onze gasten. Een spannende, leuke en culinaire uitdaging!

Hoe gaat Springer’s Pottenkijkers in z’n werk?

Samen met Per plant u een datum en bespreekt u de gerechten die u wilt gaan maken. Hierna zoekt u zelf uw recepturen en geeft deze door aan ons. Wij doen vervolgens alle inkopen. U nodigt natuurlijk al uw vrienden, familie en kennissen uit om van uw kookkunsten te komen genieten! Wij zullen Springers’ Pottenkijkers natuurlijk ook promoten op onze website en via andere kanalen.

Op de afgesproken datum bent u, samen met ons keukenteam, om 10.00 uur aanwezig. Overdag vindt de voorbereiding plaats, die u samen met Per en zijn keukenteam doet. ‘s Avonds verwelkomt u uw gasten en kookt u samen met onze koks de sterren van de hemel. Iedereen geniet van een heerlijk diner door u bereidt!

Goed om te weten:

  • Samen met Per bedenkt én kookt u uw eigen drie- of vier gangendiner
  • U mag uw eigen gasten uitnodigen, wij promoten uw Pottenkijkers natuurlijk ook
  • U werkt in onze keuken, samen met onze koks
  • Er zijn geen kosten aan verbonden voor u, wel zult u zoals een echte chef-kok hard moeten werken!
  • Gasten betalen per couvert 25,- exclusief dranken

Er is nog geen datum van de eerstvolgende Springer’s Pottenkijkers. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de volgende editie van Springer Smaakt!

Of bekijk onze overige specials als de Springer Pub QuizSpringer Silent disco, Springer Smaakt of Springer Gooische vrouwen pub quiz