Kreeftenavond

Op vrijdag 6 juni organiseert Brasserie Springer een kreeftenavond. Onze Chef Jelmer Mourik bereidt een 5-gangen menu met verschillende bereidingen van kreeft. Hierbij schenkt vinoloog Margot Boerefijn mooie bijpassende wijnen. Geniet op ons terras van heerlijke wijnen terwijl de koks de mooiste creaties voor u bereiden.

 Voorafgaand aan het diner zal er op het terras een proeverij plaatsvinden. De proeverij staat in teken van mooie zomerse wijnen zoals een frisse albariño uit Noord Spanje, een prachtige rosé uit de Provence en nog veel meer.

Proeverij
De proeverij is van 18.00-19.00. Tijdens de proeverij kunt u een tiental heerlijke zomerse wijnen proeven.

Diner
Het diner start om 19.00. Op het terras serveren wij een heerlijk 5-gangen menu met kreeft in de hoofdrol.

Kosten 
De kosten voor het 5-gangen menu en de proeverij zijn nog niet bekend.