Genieten van wereldse wijnen

Vinoloog, gastronoom-sommelier en gastvrouw Margot Boerefijn speurt samen met haar leveranciers de hele wereld af naar bijzondere wijnen. Zij selecteert uitsluitend kwaliteitswijnen en combineert die perfect met de gerechten van Sander en Jelmer. Margot en haar vakkundige team kunnen u altijd een smaakvol en verrassend wijnadvies geven. Bovendien zijn er veel open wijnen, die u gewoon per glas of zelfs per half glas kunt bestellen. Zo kunt u altijd genieten van wijn & spijs bij Brasserie Springer.

Genieten van Wijn & Spijs

Bij Brasserie Springer wordt gekookt op hoog niveau. Chefs Sander Agterberg en Jelmer Mourik zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties, en creëren telkens weer verrassende gerechten. Minstens vijf keer per jaar wordt de menukaart vernieuwd. Springer is ook trouw aan zijn klassiekers. Zo kunt u altijd genieten van nieuwe culinaire vondsten, of juist van een mooie klassieker.

Gastvrouw en vinoloog Margot Boerefijn speurt de hele wereld af naar wijnen en selecteert alleen de allermooiste voor bij de gerechten. De wijn- en spijscombinaties bij Brasserie Springer zijn altijd verrassend, eigentijds en smaakvol. Daarom is het bij Brasserie Springer genieten met een grote G!