Chef's Special
De Krimpenerwaard. Vol polders en slootjes, maar ook dorpen en stadjes. Bent u op zoek naar een mooie plek om te dineren in de Krimpenerwaard? Denk eens aan Schoonhoven, de Zilverstad van Nederland. In Schoonhoven vindt u aan de rand van de stad Brasserie Springer. Springer is meervoudig winnaar van de Gouden Pollepel en is gelegen aan het prachtige Springerpark. Wij bieden naast een uitgebreid diner met bijpassende wijnen ook een Chef’s Special aan voor de doordeweekse dagen. Komt u dineren in de Krimpenerwaard?
Ga je vanavond echt zelf koken? Of kies je ervoor verwend te worden met een heerlijke Chef’s special bij Brasserie Springer? Kies door de weeks voor een leuke spontane actie en ga uiteten met uw partner, collega, familie of vrienden.
Hierbij presenteren wij ‘Chef’s Special’, een wisselend gerecht verzonnen door ‘onze’ chef Jelmer Mourik. Geniet op dinsdag, woensdag en donderdag van een heerlijke special.
Springer Paella € 25,-
Paella met diverse zeevruchten, geserveerd met rode mul en aioli.
Dinsdag 22 juli t/m donderdag 24 juli
Javaanse saté € 21,-
Malse kipsate met gado gado, friet en casave
Dinsdag 29 juli t/m donderdag 31 juli
Steak tartaar salade € 21,-
Op smaak gebracht met diverse tafelzuren, geserveerd met brood en friet.
Dinsdag 5 augustus t/m donderdag 7 augustus
Kreeftrisotto € 27,5
Deluxe kreeftenrisotto geserveerd met coquilles en scholfilet.
Dinsdag 12 augustus t/m donderdag 14 augustus
BBQ Varkensduo € 26,-
Gelakte buikspek & ribfingers van de Big Green Egg geserveerd met Roseval aardappels en bearnaise saus.
Dinsdag 19 augustus t/m donderdag 21 augustus
Lam van de grill € 29,-
Lamsfilet: het biefstukje onder de lam, geserveerd met truffeljus en gegrilde groenten.
Dinsdag 26 augustus t/m donderdag 28 augustus