Vrijgezellenfeest in de Krimpenerwaard

In de weken voor de bruiloft wordt de bruid of bruidegom vaak verrast met een gezellig uitje. Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? En op zoek naar een vrijgezellenfeest in de Krimpenerwaard? Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest heb je niet alleen met de bruid te maken, maar ook met haar vriendinnen en familie. Een actief uitje is aan te raden omdat de groep elkaar dan op een relaxte manier kan leren kennen zonder dat er teveel druk op ligt. SUPPEN is een actief, uitdagend en zelf hilarisch. Het perfecte vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen.
Zie je de bruid of bruidegom in spe al over het water gaan met een eendenpak aan? Laat hem of haar alleen maar communiceren in de taal die de vogels en andere dieren spreken die hij of zij voorbij ziet komen. Genoeg ideeen voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Na de activiteit kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch of diner bij Brasserie Springer.

Je kan ook kiezen voor één van de onderstaande arrangementen.

SUPicknick

SUPicknick arrangement

Wij hebben een super leuk uitje voor jullie: een SUPicknick. Met dit 2 uur durende arrangement geniet je van de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard en een heerlijke  picknick. Klik hier voor meer informatie.

SUPer gezellig arrangement

Dit arrangement bestaat uit 2 delen:

  1. 2 uur genieten van de mooie omgeving van de Krimpenerwaard.
  2. Op het terras uitgebreid genieten van een heerlijke borrel met verschillende hapjes.

Voor meer informatie klik hier.

High tea arrangement

Jullie beginnen met een heerlijk vers geperste jus d’orange. Vervolgens serveren wij de onderstaande gerechten op etagères:

Scones ∙ gepocheerde ei ∙ gerookte zalm ∙ boerenbrood met gerookte kip.

Wanneer jullie aan het zoete gedeelte beginnen, zal er koffie of thee geschonken worden.

Kosten arrangement
Inclusief 2 uur SUPPEN
en het bovenstaande high tea arrangement € 45,00 p.p.

High Wine

Wil je een High Wine organiseren in de omgeving Krimpenerwaard? Bij Brasserie Springer ben je op het juiste adres. Eigenaresse Margot Boerefijn is vinoloog en gastronoom sommelier en selecteert voor jou de mooiste wijnen en daarna kan je genieten van de heerlijke hapjes die Brasserie Springer te bieden heeft. Klik hier voor meer informatie.

SUP, SUPPEN, picknick, uitje, Krimpenerwaard, schoonhoven, brasserie springer
High tea, vrijgezellenfeest, brasserie springer, Krimpenerwaard

Voor meer informatie over de SUPS kunt u ook terecht bij onze partner ISUP center.