onhoven

Dagje uit in Schoonhoven

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in Schoonhoven? Zoek je een dagje uit voor jou en de hele familie? Een gezellige en actieve middag met een vriendin? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenmiddag? Bij Springer ben je aan het goede adres. Wij bieden niet alleen een kop koffie, heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner aan, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten aan. Hieronder hebben wij onze uitjes omschreven.

Historische speurtocht

Samen met Schoonhovologen Joke en Trudy heeft Brasserie Springer een historische speurtocht gemaakt. Leuk om te doen met het hele gezin. Van jong tot oud. U kunt de speurtocht ophalen bij Brasserie Springer voor € 5,00 per gezin. Kom vantevoren genieten van een heerlijk kop koffie of een heerlijke lunch.

Picknick arrangement
Geniet tijdens de wandeling van een heerlijk broodje naar keuze en een verse jus d’orange. Voor de kinderen hebben wij een boterham met beleg naar keuze en appelsap.
Inclusief speurtocht rekenen wij € 15,00 voor volwassenen en € 7,50 per kind (tot 12 jaar)
Reserveren voor dit arrangement kan via info@brasseriespringer.nl

SUPPEN, krimpenerwaard, schoonhoven, uitje, watersport, actief, jong en oud, familie uitje, vriendinnenuitje.

SUPPEN

Huur een SUP bij Brasserie Springer in Schoonhoven in de Krimpenerwaard
Stand-Up Paddle (SUP) is in een korte tijd tot een populaire activiteit gegroeid. Het is een toegankelijk voor jong en oud en voor beginners. Met de SUP kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart. Geniet ook van elkaar, want het is een activiteit waarbij je gezellig kunt kletsen. Voor en na het SUPPEN kan je genieten van een kop koffie, lunch of diner bij Gouden Pollepel Brasserie Springer.

Klik hier voor meer informatie.

Zilvermuseum

Wie ‘Schoonhoven’ zegt, zegt ‘Zilverstad’. Al eeuwenlang wordt het maken van sieraden, zilveren voorwerpen en zilverkunst geassocieerd met de stad Schoonhoven. Een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum kan dus eigenlijk niet uitblijven. Een bezoek aan het museum betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver.  In samenwerking met het Zilermuseum hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Zo kunt u genieten van een High Tea of een heerlijk 50+ lunch voordat of nadat u naar het museum gaat.

Klik hier voor meer informatie.

zilvermuseum, dagje uit, lunch, high tea, activiteit, schoonhoven, krimpenerwaard

Fiets puzzeltocht

Ontdek de Krimpenerwaard met deze foto puzzeltocht. Ga op zoek naar de foto’s die in de speurtocht staan en beantwoord vragen. De fietstocht start bij Brasserie Springer en gaat via Lopik weer terug naar Schoonhoven. Deze speurtocht is leuk voor jong en oud. Deze puzzeltocht is gemaakt door Danielle Renes. U kunt de puzzeltocht ophalen bij Brasserie Springer en kost € 3,50. Graag even aanmelden via info@brasseriespringer.nl.

Dagje uit in schoonhoven, puzzeltocht, leuk voor jong en oud.