Sommelier in 3 avonden
Margot Boerefijn laat je graag kennis maken met de wereld van wijn. Zij heeft in 2012 een opleiding wijn-spijs gedaan bij Peter Klosse aan de academie voor gastronomie en in 2018 is zij vinoloog geworden. Elke dag is ze bezig met wijn en wijn-spijs combinaties. Als register vinoloog houdt zij haar kennis bij door deel te nemen aan bijscholingsavonden. Ook vindt zij het erg leuk om met andere mensen haar kennis te delen. Ze doet dit op een speelse en leerzame manier tijdens de cursus: ‘Sommelier in 3 avonden’. Je leert niet alleen over wijn en wijn-spijs avonden, maar ook hoe je thuis de perfecte gastheer kunt zijn.

Sommelier in 3 avonden
3de editie
Vinoloog en gastronoom sommelier Margot Boerefijn organiseert alweer de 3de editie van de ‘sommelier in 3 avonden’ cursus. Word in 3 avonden sommelier en maak kennis met de wereld van wijn. Wat kan je verwachten?
Avond 1 is gericht op:
- Hoe wordt wijn gemaakt
- Blind tasting
- Gebruik van hout
- Verschillende soorten wijnbouw
- Oude VS Nieuwe wijnwereld
- Het proeven van verschillende wijnen
Avond 2 is gericht op:
- Classificatie wijn
- Etiketten
- Champagne
- Versterkte wijnen
- Het proeven van verschillende wijnen
Avond 3 is gericht op:
- Wijn & Spijs


Kosten
Avond 1: vrijdag 20 Oktober 2023
Avond 2: vrijdag 17 November 2023
Avond 3: vrijdag 1 December 2023
Tijd: van 19:30 tot 22:00
Prijs € 41,50 per avond.
Reserveren kan via info@brasseriespringer.nl