Sommelier in 3 avonden

Margot Boerefijn laat je graag kennis maken met de wereld van wijn. Zij heeft in 2012 een opleiding wijn-spijs gedaan bij Peter Klosse aan de academie voor gastronomie en in 2018 is zij vinoloog geworden. Elke dag is ze bezig met wijn en wijn-spijs combinaties. Als register vinoloog houdt zij haar kennis bij door deel te nemen aan bijscholingsavonden. Ook vindt zij het erg leuk om met andere mensen haar kennis te delen. Ze doet dit op een speelse en leerzame manier tijdens de cursus: ‘Sommelier in 3 avonden’. Je leert niet alleen over wijn en wijn-spijs avonden, maar ook hoe je thuis de perfecte gastheer kunt zijn.

Sommelier in 3 avonden
3de editie

Vinoloog en gastronoom sommelier Margot Boerefijn organiseert alweer de 3de editie van de ‘sommelier in 3 avonden’ cursus. Word in 3 avonden sommelier en maak kennis met de wereld van wijn. Wat kan je verwachten?

Avond 1 is gericht op:

  • Hoe wordt wijn gemaakt
  • Blind tasting
  • Gebruik van hout
  • Verschillende soorten wijnbouw
  • Oude VS Nieuwe wijnwereld
  • Het proeven van verschillende wijnen

 

Avond 2 is gericht op:

  • Classificatie wijn
  • Etiketten
  • Champagne
  • Versterkte wijnen
  • Het proeven van verschillende wijnen

Avond 3 is gericht op:

  • Wijn & Spijs

Kosten

Volg ons via onze Socials en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en events.