Smoked & Oaked
Stel je voor; een warme zomeravond op het terras van Brasserie Springer, omringd door het groen van Schoonhoven, de wind blaast de rook van de Big Green Egg barbecue langs je en de tafel is gevuld met prachtige wijnen en smaakvolle gerechten. De “Smoked & Oaked” thema avond, een culinaire reis waarin 2 elementen de hoofdrol spelen; gerookte gerechten en wijnen met verfijnde houtrijping.
Gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn vertelt met passie en deskundigheid over de kunst van houtrijping. De chefs gebruiken de kunsten van onze Bradley rookoven en keramieke Big Green Egg rookbarbecue om aromatische smaakvolle gerechten op uw bord te toveren. Leun achterover, relax en laat u betoveren door de smaaksensatie.
Kosten € 99,95 p.p. (incl. 5-gangen diner & wijnarrangement)
Datum: vrijdag 4 juli
Reserveren kan via ons reserveringssysteem Zenchef.
