Vaderdag BBQ Lunch

Op zondag 19 juni serveren wij een Vaderdag BBQ lunch.

Op Vaderdag snijdt je vader het vlees aan. Om precies te zijn deze heerlijke Philly cheese steak van de Big Green Egg. Het heerlijk malse vlees komt van de BGE en wordt geserveerd met cheddar kaas, piccalilly en uienringen. Om het helemaal af te maken kan je een glas triple karmeliet bestellen. Boek jij alvast een tafel voor de lunch?

Philly Cheese Steak  – €15,50 p.p.

SUP cadeaubon

Heb je al een leuk cadeau voor vader? Wij hebben een leuk idee! Verras jouw vader met een cadeaubon om een uur te suppen door de prachtige natuur van Schoonhoven. De cadeaubon kost €15,- p.p. en kan op di t/m za opgehaald worden vanaf 9.00

Mini Bierproeverij Cadeabon

  • Verwen je vader met een Mini Bierproeverij cadeaubon. Wanneer deze bon ingeleverd wordt verwennen wij je vader met een heerlijke Mini Bierproeverij met bitterballen. Dit kan hij verwachten:

Mini Bierproeverij
-3 proefglaasjes met diverse bieren
-6 knapperige rundvleesbitterballen
€ 12,50 p.p.

U kunt de waardebon ophalen van dinsdag t/m zaterdag vanaf 09.00.

Vaderdag BBQ

Is jouw vader ook zo’n BBQ fan? Dan zal hij onze Big Green Egg vast fantastisch vinden! Bij Springer houden wij van barbecue. Daarom steken wij deze Vaderdag onze Big Green Egg aan, zo kunnen wij onze liefde voor barbecue met onze gasten delen. Vaderdag vieren met een assortiment aan barbecue specialiteiten, heerlijke salades en een gezellige sfeer? Dat doe je bij Brasserie Springer.

Vaderdag BBQ – €24,50 p.p.

-Runderribeye.
-American Style burger.
-Saté van kippendijen.
-Diverse sauzen, salades, frieten en brood.

 

Reserveringsvoorwaarden: u dient bij de reservering te melden dat u gebruik wilt maken van ons BBQ arrangement.

Reserveer alvast een tafel