Wildavond
Wildavond bij Brasserie Springer
De temperaturen dalen, de dagen worden korter. Hoog tijd voor een avond met mooie wildgerechten. De Chef’s van Springer zijn gek op wild en vinden het prachtig om mee te werken. Gastronoom sommelier en vinoloog Margot Boerefijn vindt het prachtig om hier mooie wijnen bij te zoeken. Deze kwaliteiten hebben we samengevoegd tot een mooie avond. Hieronder hebben we de avond omschreven.
Vrijdag 13 december
18.00-19.00 Proeftafel met verschillende soorten wilde wijnen en bieren.
Tijdens de proeverij zullen wij u verwennen met een heerlijk wild voorgerecht.
Gang 1 Wildzwijn
Amuse met rilette van wildzwijn.
Na de proeverij gaan we aan tafel en genieten we van een heerlijk wildmenu. Hieronder staat het menu omschreven.
Gang 2 Patrijs
Gerookte patrijs – blauwe bes – venkel – tutti frutti – coppa chips.
Gang 3 Bouillon
Wildbouillon – truffelroom.
Gang 4 Hertenbiefstuk
Hertenbiefstuk – rodewijn jus – gratin – huisgemaakte bitterbal van hert.
Gang 5 Dessert
Verrassing van de chef.
Kosten
Wijn -en bierproeverij met een 5-gangen wildmenu. Kosten € 65,- Het arrangement is inclusief proefglazen en het 5-gangen wildmenu. De wijnen die geschonken worden na de proeverij zijn voor eigen rekening.
Wist u dat wij ook Wildweken organiseren? Bekijk deze hier