Heerlijk uit eten met Kerstmis

Uit eten met Kerstmis? Bent u op zoek naar een sfeervolle plek om uit eten te gaan met uw geliefde, familie of een ander gezelschap? Bij Brasserie Springer geniet u met een hoofdletter G. Geniet van een 3-gangen kerstlunch of een uitgebreid 5-gangen kerstdiner.Tijdens de donkere dagen van Kerstmis zal onze Brasserie verlicht zijn met verlichte kerstbomen en gezelligheid. Wij zijn beide kerstdagen open voor de lunch en diner. Ook bieden wij de mogelijkheid om thuis te genieten van onze kookkunsten.

Kerstlunch
Geniet met de hele familie of met uw geliefde van een heerlijke 3-gangen menu. Het voorgerecht is een buffet, het hoofdgerecht uitgeserveerd en vervolgens serveren wij een dessertbuffet.

Kerstdiner
Op 1ste en 2de Kerstdag serveren wij een heerlijke kerstdiner. Geniet in 5-gangen van de specialiteiten van onze chef’s. Gastronoom sommelier en eigenaresse Margot Boerefijn serveert er heerlijke bijpassende wijnen bij.

Kerstmis bij u thuis
Ook thuis kunt u genieten van de specialiteiten van onze chef’s. We bieden een aantal gerechten die u thuis kunt opdienen.

Kerstlunch

Op beide kerstdag kunt u bij Brasserie Springer genieten van een heerlijke uitgebreide lunch. De ideale plek om met uw dierbare van kerstmis te genieten. In een gezellige kerstsfeer zal ons team een 3-gangen lunch voor u verzorgen.

Voorgerechtenbuffet
De onderstaande heerlijke gerechten staan op het buffet:
-Zacht gegaarde zalm met een dille, radijs en mayonaise van Vandouvan
-Serranoham met diverse soorten meloen
-Eiersalade met rosevalaardappels en bieslook
-Groene salade met huisgedroogde tomaten en buffelmozzarella
-Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
-Rosbief van de Big Green Egg met een salade van paddenstoelen
-Geplukte makreel met augurkjes en kappertjes
-Vloerbrood met diverse smeersels

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd. We serveren een heerlijke gekonfijte eendenbout met een loempia van eend, gestoofde rode kool met cranberry en een saus van appel.

We serveren ook een vegetarisch hoofdgerecht. U dient dit van tevoren door te geven.
Cannelloni!
Cannelloni met spinazie en ricotta – spinazie gewokt met knoflook en pijnboompitten – saus van artisjok en kaas.

Dessertbuffet
-Brownie met mousse van chocolade
-Peren uit de oven met gele room
-Vanille pannacotta met Amarene kersen
-Cheesecake van passievruchten
-Diverse soorten ijs van boerderij het Klooster
-Appelgebak met slagroom
-Kaasplank met diverse kazen uit de regio

Kosten
Volwassenen € 43,50
Kinderen 4-12 jaar € 18

Reserveringsvoorwaarden
Zie onderaan de pagina

Kertmis, lunch, diner, schoonhoven, krimpenerwaard

Kerstdiner

Ons team gaat u in de watten leggen met heerlijke gerechten en mooie wijnen. Wij serveren naast het normale menu ook een vegetarisch menu. U dient van tevoren aan welke van de menu’s uw voorkeur heeft.

Kerstdiner

5-gangen kerstdiner

Oosterse schelpen
Gebakken jakobsschelpen – noordzeekrab – luchtige saus van sesam en kewpie (Japanse mayonaise) – Little gem van de Big Green Egg – brickdeeg furikake.

****

Winterse soep
Romige soep met pompoen, appel, winterpeen en gember – schuim van rode peper.

****

Blozende wangetjes 
Gelakte varkenswang van het Iberisch varken – gestoofde rode kool met cranberry – saus van djin tin en appel.

****

Wilde biefstuk
Hertenbiefstuk – mousseline van knolselderij – jus van rode wijn.

****

It’s the most wonderful dessert
Cheesecake met passievruchten – gemarineerde ananas – chocolademousse.

Menuprijs 5-gangen € 68

Gastronoom sommelier en vinoloog Margot heeft de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd.
5-gangen wijnarrangement € 42,50
5-gangen BOB wijnarrangement € 25

Wij kunnen rekening houden met dieetwensen. Dit kunt u aangeven bij de reservering.

Vegetarisch kerstmenu

Wij serveren ook een vegetarisch 5-gangen menu.

Gepofte biet
Gepofte bietencarpaccio – geitenkaas mousse – gekaremeliseerde conference peren – walnoten – crème fraiche met mierikswortel.

****

Winterse soep
Romige soep met pompoen, appel, winterpeen en gember – schuim van rode peper.

****

Hartig gebakje
Aubergine gebak met zongedroogde tomaat en aardappel – saus van zwarte knoflook.

****

Cannelloni!
Cannelloni met spinazie en ricotta – spinazie gewokt met knoflook en pijnboompitten – saus van artisjok en kaas.

****

It’s the most wonderful dessert
Cheesecake met passievruchten – gemarineerde ananas – chocolademousse.

Menuprijs € 62

Reserveren

Reserveren kan via info@brasseriespringer.nl.