Genieten in historisch groen

Onze brasserie ligt aan het historische Springerpark en de eeuwenoude Singel van Schoonhoven. Met fraaie boompartijen en onverwachte doorkijkjes biedt het Springerpark een betoverende omgeving voor de mooiste dag van je leven.

Ook al is het park honderd jaar oud, na een grondige renovatie tussen 2008 en 2012 schittert het als nooit tevoren. Het park herbergt veel verrassende en liefdevolle plekjes, die ideaal zijn voor jullie trouwfoto’s. Zelfs de officiële ceremonie kan in het park of in de muziektent “op het water” plaatsvinden. De pittoreske, middeleeuwse en al even fotogenieke binnenstad van Schoonhoven ligt aan de andere kant van het park, en daarmee op 5 minuten loopafstand van Brasserie Springer. Omgeven door historie, romantiek en groen is Brasserie Springer de ideale locatie om jullie liefde te vieren en elkaar het ja-woord te geven.

Meer weten over het Springerpark, ons pand, de Impressionisten en Schoonhoven? Lees hier het boekje “Het DNA van onze zaak” (let op groot bestand).