Feestavond arrangementen

Wat een geweldige dag is het geworden! Jullie hebben “Ja! Ik wil!” tegen de ambtenaar van de burgerlijk stand gezegd en na de fotoreportage in het Springerpark zijn jullie aangekomen bij Brasserie Springer om los te gaan tijdens het feest. Als bruidspaar worden jullie, net als jullie gasten, verwelkomt met een glaasje prosecco. Boven Springer is een zeer geschikte locatie voor trouwfeesten en recepties en waar het bedienend personeel jullie vrienden en familie in de watten legt. Er is voldoende ruimte waar gedanst kan worden en onze chef kok tovert schitterende warme snacks en koude amuses uit de keuken voor jullie gasten. Springer BOVEN is dé trouwlocatie van de Krimpenerwaard. Met een professionele muziek-en lichtinstallatie, uitzicht over het prachtige Springerpark, een eigen keuken waar u de keukenbrigade en de chef aan het werk kunt zien en een eigen bar. Deze zaal is geschikt voor maximaal 120 personen.

Feestavond arrangement

(5 uur) € 26,00 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen vervolgens 4 maal warme snacks en een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen

Feestavond arrangement

(5 uur) € 29,50 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen vervolgens 2 maal koude amuses en 2 maal warme snacks met een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen.

Feestavond arrangement

(5 uur) € 32 ,50 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen 3 maal luxe koude amuses en 3 maal warme snacks met een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen.

Feestavond arrangement

(5 uur) € 40,00 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. In de loop van de avond zullen wij een internationaal tapasbuffet serveren met verschillende heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken. Daarnaast zullen wij ook nog enkele warme snacks uitserveren. Dit arrangement is inclusief een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier.

De arrangementen kunnen naar uw wens worden aangepast. Bovenstaande arrangementen worden verzorgd in ‘BOVEN’. Een sfeervolle zaal waar wij geen zaalhuur voor rekenen. BOVEN beschikt over een televisiescherm waar (foto) presentaties op kunnen worden vertoont en een uitgebreide geluidsinstallatie inclusief een microfoon. Eventueel kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste muziekondersteuning en/of entertainment. Indien het mooi weer is kunt u gebruik maken van het Privé terras waaraan ‘BOVEN’ verbonden is. Verder heeft u de beschikking tot een lift en bieden wij gratis WIFI aan.