Genieten van pure romantiek

Brasserie Springer is een officiële trouwlocatie in Schoonhoven. De keuze is dus aan jullie! Willen jullie een sfeervolle ceremonie in de brasserie of vinden jullie Boven Springer toch intiemer? Of toch liever wat officiëler op het eeuwenoude stadhuis in het pittoreske Schoonhoven? Het is tenslotte maar vijf minuten lopen! Een andere, wel heel romantische mogelijkheid is de ceremonie in de muziektent “op het water” in het Springerpark. Ook deze is vlakbij Brasserie Springer! Stuk voor stuk schitterende locaties gemaakt voor pure romantiek!

Wat zijn de stappen?

Wij kunnen jullie vrijwel alles uit handen nemen voor een zorgeloze en prachtige dag. Om er voor te zorgen dat jullie huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in Brasserie Springer, is er een ding dat jullie zelf moeten organiseren. Maak een afspraak bij het gemeentehuis en geef daar aan wanneer jullie willen gaan trouwen en dat de huwelijksvoltrekking in Brasserie Springer gaat plaatsvinden. De gemeente weet dan dat de betreffende ambtenaar van de burgerlijke stand op jullie huwelijksdag naar Brasserie Springer zal moeten om jullie huwelijk te voltrekken.

“Hebben jullie trouwplannen? Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kopje koffie of een wijntje.”

Margot Boerefijn, sommelier en eigenaresse van Brasserie Springer.

Bekijk hier meer trouwfoto’s op Facebook