Genieten van verrassende Springer Specials

Brasserie Springer staat voor genieten van een grote G.

Genieten van een wijnproeverij georganiseerd door eigenaresse en vinoloog Margot Boerefijn.
Genieten met vrienden van de Silent Disco die wij een aantal keer per jaar organiseren.
Genieten met vriendinnen tijdens onze Gooische vrouwen Pubquiz.

Kortom, niet alleen genieten van eten maar ook van al het andere wat Brasserie Springer organiseert.

Bij Brasserie Springer vinden we het altijd leuk om iets nieuws te proberen of iets geks voor u te organiseren. Wilt u voor één dag chef-kok zijn? En samen met Per en Jelmer uw kookkunsten beproeven? Kijk dan snel onder Springer’s Pottenkijkers! Of wat dacht u van de Springer Pub Quiz?! Ouderwets gezellig met uw eigen team een avond strijden om de eer. Vier keer per jaar organiseren wij Springer Smaakt, een gezellige én leerzame wijn- en spijsproeverij, waar u kennismaakt met onze nieuwste wijnen en gerechten. Brasserie Springer blijft u verrassen!

Gouden Pollepel winnaar 2019

Met trots mogen wij ons de winnaar noemen van de Gouden Pollepel 2019.
Voor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt het AD Groene Hart wekelijks een restaurant in de regio. Afgelopen april heeft de recensent van het AD Brasserie Springer beoordeelt en met een 8,9 scoorde Springer de 1ste plek. Na wekenlang de competitie met spanning te hebben gevolgd, mogen wij ons nu winnaar noemen en dit doen wij met trots. Benieuwd naar de recensie?

Recensie Brasserie Springer

Gouden Rakker bierfestival

Op zaterdag 19 oktober organiseert Brasserie Springer de tweede editie van Gouden Rakker. Hét bierfestival van de Krimpenerwaard. Er komen 5 regionale bierbrouwers die ruim 25 speciaalbiertjes aan u willen laten proeven. Verder zal gastronoom-sommelier en vinoloog Margot Boerefijn een aantal speciale wijnen aan u presenteren en zal de keuken zorgen voor een heerlijke burger en een broodje Pulled Pork. De hele dag zal er live muziek worden gespeeld. Kom jij ook de 19de?

Battle of the Profs

Wij gaan de strijd aan….met elkaar. Tijdens de avond zijn er twee teams en een jury die jij mag vertegenwoordigen samen met de andere gasten. Team 1 bestaat uit vinoloog Margot Boerefijn, sous-chef Jelmer Mourik en Marcel Driesse (mede-eigenaar wijnhandel Huub Oostendorp) en team 2 uit vinoloog Trudy Boerefijn, kok Sander Agterberg en Huub Oostendorp. Ieder team maakt 2 gerechten met bijpassende wijnen die jij mag beoordelen. May the best team win…..

1 november
Tijden: vanaf 18.30
Kosten: 4-gangen diner inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie € 65,00

Springer Pubquiz

In samenwerking met twee ervaren quizmasters organiseert Brasserie Springer de Springer’s Pub Quiz. Onze quizmasters zullen u het hoofd laten breken met acht bloedstollend spannende ronden met muziekfragmenten en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van uw tong liggen.

Springer Specials-Springer-pottenkijkers-Brasserie-Springer

Springer Smaakt

Springer Smaakt is een culinaire ontdekkingstocht langs onze nieuwste creaties op het gebied van wijn en spijs. Een gezellige wijn- en spijsproeverij waarbij u culinair geniet én nieuwe kennis opdoet over het combineren van de juiste wijn bij bijzondere gerechten.

Springer Specials-Springer-pottenkijkers-Brasserie-Springer

Springer Silent Disco

Silent Disco is DE discosensatie. Met een koptelefoon op geniet je van de muziek die drie verschillende DJ’s op hetzelfde moment draaien. Door van kanaal te wisselen kan je uit de drie verschillende muziekstijlen kiezen. De eerste vier edities waren een groot succes. De eerstvolgende editie is in oktober, blijf op de hoogte door je aan te melden op onze nieuwsbrief of hou de Facebook pagina van Brasserie Springer in de gaten.

Springer Specials-Springer-pottenkijkers-Brasserie-Springer