Maandmenu

Bent u op zoek naar een mooie plek om te dineren in de Krimpenerwaard? Denk eens aan Schoonhoven, de Zilverstad van Nederland. In Schoonhoven vindt u aan de rand van de stad Brasserie Springer. Springer is meervoudig winnaar van de Gouden Pollepel en is gelegen aan het prachtige Springerpark. Wij bieden naast een uitgebreid diner met bijpassende wijnen ook een eenvoudiger maandmenu aan voor de doordeweekse dagen.

Hierbij presenteren wij u ons maandmenu. Geniet op dinsdag, woensdag en donderdag van een 2-gangen menu voor de aantrekkelijke prijs van € 21,00. Elke maand stellen wij een ander menu voor u samen. Hieronder staat het menu van oktober omschreven:

Maandmenu november en december

Voorgerecht
Springer carpaccio
Dungesneden carpaccio • truffelmayonaise • mesclun • Parmezaanse kaas • pijnboompitten.

Hoofdgerecht
Biefstuk met pepersaus en Springer frieten met mayonaise.

Maandmenu, 2-gangen, goedkoop, Schoonhoven, Zilverstad, Krimpenerwaard

Menukaart

Uit eten in Schoonhoven bij restaurant Springer. Springer is meervoudig winnaar Gouden Pollepel en heeft een plek bemachtigd in de Lekker top 500, waarin de beste restaurants van Nederland vernoemd zijn. Onze Brasserie is gelegen aan het mooie Springer park. Hier kookt chefkok Per Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik en selecteren zij samen met onze huisleveranciers Hanos en Best Fish het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten en creëren hiermee unieke smaken en gerechten. Per en Jelmer koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk. Zo ontstaan prikkelende combinaties en oogstrelende schilderijtjes op uw bord. Alles wordt in eigen keuken bereidt. Ook bij eventuele dieetwensen kunnen wij altijd een passend en voortreffelijk menu voor u samenstellen. Bij deze prachtige gerechten geeft Margot Boerefijn, onze vinoloog en gastronoom-sommelier, bijpassend wijnadvies. Zo is het plaatje compleet voor een memorabele avond.