Truffelavond
Een specialiteit in de gastronomie en één van de meest favoriete producten van onze sous-chef Jelmer Mourik: truffel. Wij vonden het daarom hoog tijd om deze exclusieve zwam eens in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 28 februari organiseren wij een truffelavond met een 4-gangen diner met gerechten waarin wintertruffel is verwerkt. Voor de liefhebber heeft onze vinoloog Margot Boerefijn een wijnarrangement samengesteld. Bent u erbij?
Datum: vrijdag 28 februari
Kosten: 4-gangen menu met koffie en chocoladetruffels € 69,50
Tijden: ontvangst 18.30-19.00
Truffelmenu
Coquille – gedroogde ham – verse truffel
*****
Risotto met verse truffel – Parmezaan schuim – paddenstoelen
*****
Anjou duif – knolselderij – gevogeltejus – verse truffel
*****
Kalszwezerik – eendenleverpaté – morille saus – schorseneren – verse truffel
******
Koffie naar keuze met chocoladetruffels