Truffelavond 

Een specialiteit in de gastronomie en één van de meest favoriete producten van onze sous-chef Jelmer Mourik: truffel. Wij vonden het daarom hoog tijd om deze exclusieve zwam eens in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 28 februari organiseren wij een truffelavond met een 4-gangen diner met gerechten waarin wintertruffel is verwerkt. Voor de liefhebber heeft onze vinoloog Margot Boerefijn een wijnarrangement samengesteld. Bent u erbij?

Datum: vrijdag 28 februari

Kosten: 4-gangen menu met koffie en chocoladetruffels € 69,50

Tijden: ontvangst 18.30-19.00

Truffelmenu

Coquille – gedroogde ham – verse truffel

 *****

Risotto met verse truffel – Parmezaan schuim – paddenstoelen

*****

Anjou duif – knolselderij – gevogeltejus – verse truffel

*****

Kalszwezerik – eendenleverpaté – morille saus – schorseneren – verse truffel  

******

Koffie naar keuze met chocoladetruffels