Pasen

Eerste Paasdag lunch

Familie Paasbrunch op 1ste Paasdag zondag 12 april

Culinair genieten met het hele gezin!

Op 1ste Paasdag, zondag 12 april, organiseert Brasserie Springer van 11.00 tot 14.00 een Paasbrunch. De volwassenen gaan heerlijk uitgebreid brunchen in onze Brasserie en de kinderen zullen onder begeleiding gaan spelen in het Springer park en Springer BOVEN. 

Familie paasbrunch

Op buffet geserveerd

  • Verse zalm gerookt in onze Bradly Smoker – met de passende garnituur.
  • Salade Nicoise – verse gemarineerde sardine filets – kruiden tomaatjes
  • Huis gerookte runderstaartstuk – gerookte notenmayonaise
  • Paassalade – gekookte eieren – diverse soorten speciale ham.
  • Lentesalade – tomaat – mozzarella – lente ui – basilicum – olijven.
  • Boerenbrood – roomboter – truffelboter – kruidenboter

 

Daarna aan tafel geserveerd op een bord

Boutje met lente kriebels

Eendenbout uit de Loire streek, ouderwets gegaard met eendenvet en krokant geserveerd uit de oven – bijpassende garnituren – Springer frieten.

Op buffet geserveerd

  • Paas gebak
  • Vanille hangop – gestoofde ananas – slagroom
  • Chocolade bavarois – vanille schuimpjes
  • Soesjes met Amaretto room.
  • Kaasplank met verschillende kaasjes
  • Diverse soorten ijs

3-gangen lunchmenu € 28,50 exclusief drank

Kinderen all-in lunch en drinken € 12,50.

Eerste Paasdag diner

Op eerste Paasdag serveren wij naast onze a la carte kaart ook een 3-gangen paasmenu.
Deze zal binnenkort online komen te staan.
Op tweede Paasdag zijn wij gesloten.