Genieten van schilderachtige gerechten

Chefkok Per Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik selecteren het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten en creëren hiermee unieke smaken en gerechten. Per en Jelmer koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk. Zo ontstaan prikkelende combinaties en oogstrelende schilderijtjes op uw bord. Alles wordt in eigen keuken bereidt. Ook bij eventuele dieetwensen kunnen wij altijd een passend en voortreffelijk menu voor u samenstellen.

Door de richtlijnen van het RIVM hebben wij onze menukaart iets moeten inperken. Onze menukaart bestaat uit onze favoriete gerechten.

Voorgerechten

Duo uit de zee € 14
Huis gerookte zalm en forel •  haring kaviaar •  pesto van rucola sla •  Vandouvan mayonaise •  gepofte puntpaprika.

Carpaccio € 12
Dungesneden carpaccio van rund • truffelmayonaise • vlokken van Grana Padeno.
Te bestellen met eendenlever + € 3.5

Iberico ham € 16
Iberico ‘Cebo’ ham • eendenleverpaté • Manchego kaas • gemarineerde aardbeien • Iberico bitterbal.

Vijvertje vol € 14
Terrine van geplukte eend en vleugje eendenlever • loempia van eend • saus van gember • Aziatsche koolsalade.

Luchtige wafel € 11
Wafel van rucola •  rucola pesto • verse buffel mozzarella • gemarineerde tomaat • aioli • krokant van Parmezaanse kaas.

Voorgerechten etagère € 16,50 p.p.
Geniet van 3 heerlijke voorgerechten uitgezocht door onze chef geserveerd op een etagère. De etagère is per 2 personen te bestellen.

*al onze voorgerechten worden geserveerd met brood, boter en kruidenboter.

Hoofdgerechten

Klein maar fijn € 28
Halve portie € 18

Gebakken kwartel • stamppot van snijbonen • gekarameliseerde appels • gevogeltejus.

“Kaasbraaiers” biefstuk € 26
Halve portie € 16

Gerijpte entrecote • stamppot van aardappel en oude kaas • kroket van zongedroogde tomaat  • pepersaus.

Vergeten vakantieliefde € 23
Halve portie € 13
Rode mul filets gebakken met knoflookolie • paella rijst paella met schaal en schelpdiertjes • pikante tomaatjes • aioli.

Naakte waarheid € 30
Halve portie € 20
Ontschaalde hele kreeft •  klassieke risotto • groene asperges • luchtige kreeften saus.

Klassiek & krokant € 20
Halve portie € 11
Klassieke risotto • gyoza gevuld met gesmoorde ui en parmezaanse kaas • groene kruiden coulis.

Nagerechten

Kaas met een ijsje € 15
Vier kaasjes met liefde en passie uitgezocht door onze keuken en gastronoom-sommelier met bijpassende garnituren en met bijzonder ijs van komijnekaas.

Crema fresca € 10
Crème brûlée met limoncello • citroen sorbetijs • turks fruit van perzik • gel van perzik.

Springer’s magnum € 11
Huisgemaakte magnum • chocolade mousse • karamel • gemarineerde ananas.

Trifle € 11
Verse aardbeien • Liefmans ijs • gemarineerde rabarber • chocolade schotsen.

My Sundea
Stel zelf uw ijsje samen, u kunt kiezen hoeveel bollen en welke smaak:
Toffee ijs • boerenroomijs • sinaasappel-yoghurtijs • citroensorbetijs • Ben & Perry ijs.
Wilt u er ook slagroom bij?

Al ons ijs komt van Kaasboerderij ‘het Klooster’ in Haastrecht.

 

Koffie specialiteiten

 

“Dronken” koffie € 11

Koffie en likeur naar keuze met huisgemaakte bonbons.

 

Caramel Macchiato € 4

Latte Macchiatto met karamelsiroop

 

Vanilla Cappuccino € 3.5

Cappuccino met vanillesiroop

 

Chocolate Cookie Latte € 5

Latte Macchiatto met Chocolate Cookies siroop en slagroom