Dagschotel

Volg ons op Facebook en weet altijd welke dagschotel er deze week op het menu staat.
Elke dinsdag tot en met donderdag serveren wij een wekelijks wisselende verrassende dagschotel tegen een aantrekkelijke prijs, variërend van € 13,50 tot en met € 15,00.

Geen zin een dagschotel en kiest u liever voor a la carte? Bekijk hier onze menukaart.

Dinsdag 22 t/m donderdag 24 januari

Uit Schoonhoven – huisgemaakte kroketten € 13,50
-Huisgemaakte kroketten.
-Huisgemaakte kipkroketten op traditionele wijze gemaakt
-Aardappelsalade
-Met knoflook getoast brood
-Springer frieten

Dinsdag 29 t/m donderdag 31 januari

Uit Java – Indonesische saté € 13,50
-Javaanse kipsaté met pindasaus.
-Gebakken sambal boontjes.
-Huisgemaakte atjar.
-Kroepoek en Springer frietjes.

Dinsdag 5 t/m donderdag 7 februari

Uit Frankrijk – Steak tartaar € 15,00
-Mooi rood gebakken steak tartaar
-Gebakken uien met champignons
-Pepermayonaise
-Salade en Springer frieten

Dinsdag 12 & woensdag 13 februari

Uit Argentinië – Argentijnse spies van rundvlees € 15,00
-Spies van rundvlees op Argentijnse wijze met chimichurri kruiden.
-Gepofte aardappel met zure room
-Gegrilde groenten

Dinsdag 19 t/m donderdag 21 februari

Uit Duitsland – Duitse schotel € 15,00
-Gebraden kalkoen.
-Gestoofd met abrikozen en verse rozemarijn.
-Geserveerd met een rösti met gebakken spekjes.
-Romige witte kool salade.

Dinsdag 26 t/m donderdag 28 februari

Uit Indonesie € 15,00
-Nasi ramas; is een combinatie van Indische gerechten die als een minirijsttafel op één bord wordt geserveerd
-Indonesische Sajoer boontjes
-Eitje in een mild pittige saus
-Redang, gestoofd rundvlees
-Indoesische saté
-Verschillende bijgerechten

Dinsdag 5 t/m donderdag 7 maart

Uit Scheveningen € 13,50
-Garnalenkroketten
-Frisse salade
-Getoast brood
-Huisgemaakte cocktailsaus

 

 

Reserveren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst
T. 0182-320690
info@brasseriespringer.nl