Dagschotel

Volg ons op Facebook en weet altijd welke dagschotel er deze week op het menu staat.
Elke dinsdag tot en met donderdag serveren wij een wekelijks wisselende verrassende dagschotel tegen een aantrekkelijke prijs, variërend van € 13,50 tot en met € 15,00.

Geen zin een dagschotel en kiest u liever voor a la carte? Bekijk hier onze menukaart.

Dinsdag 28 t/m donderdag 30 januari
Uit Frankrijk – Steak tartaar € 15,00
-Mooi rood gebakken steak tartaar
-Gebakken uien met champignons
-Pepermayonaise
-Salade en Springer frieten

Dinsdag 4 t/m donderdag 6 februari
Uit Schoonhoven – kipkroketten €13,50
-Kipkroketten op traditionele wijze gemaakt in eigen keuken
-Aardappelsalade
-Met knoflook geroosterd brood
-Springer frieten

Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari
Uit Indonesië – Javaanse saté € 15,00

-Naar authentiek recept gemarineerde kipsaté
-Gerecht met verse kokosnoot, sambal en citroen
-Huisgemaakte atjar
-Springer frieten

Dinsdag 18 t/m donderdag 20 februari
Uit Frankrijk – Gekonfijte parelhoen € 15,00
 
-Gekonfijte bout van gilde hoen
-S
inaasappelsaus
-Puree met zwarte olijven en witlof gebakken in de oven
-A
brikozen-appelcompote. 

Dinsdag 25 t/m donderdag 27 februari
Uit Nederland – Captains dinner € 15,00

-K
atenspek uit eigen keuken
-Uitgebakken spekjes
-Rookworst
-Pekelvlees
-Gebakken uien, uien blokjes, zure uitjes, “boter” krieltjes, piccalilly en mosterd
-Spek-stroopsaus 

Dinsdag 3 t/m donderdag 5 maart
Uit Vietnam – Huisgemaakte loempia € 15,00
-Huisgemaakte kip loempia
-Vietnamese loempiasaus
-Gebakken eitje
-Noodle salade

Dinsdag 10 t/m donderdag 12 maart
Uit Oostenrijk – Schnitzel € 15,00
-In roomboter gebakken schnitzel
-Gebakken aardappels
-Champignonsaus
-Gemengde salade met kummeldressing

Reserveren voor de dagschotel is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst
0182-320690 info@brasseriespringer.nl