Dagschotel

Volg ons op Facebook en weet altijd welke dagschotel er deze week op het menu staat.
Elke dinsdag tot en met donderdag serveren wij een wekelijks wisselende verrassende dagschotel tegen een aantrekkelijke prijs, variërend van € 13,50 tot en met € 15,00.

Geen zin een dagschotel en kiest u liever voor a la carte? Bekijk hier onze menukaart.

Dinsdag 14  augustus t/m donderdag 16 augustus
Uit Duitsland                                   Duitse biefstuk € 15,00
-Gebakken tartaar van het rund.
-Traditionele tartaarsaus.
-Kruiden tomaatjes en Amsterdamse uien uit eigen keuken.
-Springer frieten.

Dinsdag 21 augustus  t/m 23 augustus
Uit Frankrijk                                   Tarte flambée € 13,50
-Tarte flambée (flammkuchen) is een specialiteit uit de Elzas.
-Belegd met gedroogde ham, feta, olijven en rucola.

Dinsdag 28 augustus t/m donderdag 30 augustus
Uit Nederland                                 Springer’s grillmaster € 15,00
-Onze grillmaster live op het terras met huisgemaakte kippenworstjes, kalfsentrecote en hamburger.
-Frisse aardappelsalade, gegrilde tomaten, gemarineerde komkommer.
-Springer frieten en mayonaise.

Dinsdag 4 september  t/m donderdag 6 september
Uit Amerika                                     Springer burger € 15,00
-100 % gehakt van rundvlees.
-Pittige relisch uit eigen keuken.
-Gebakken uienringen.
-Verse toast van boerenbrood.
-Gemengde salade, frites en mayonaise.

Dinsdag 11 september  t/m donderdag 13 september
Uit China                                            Springer’s Aziatische kibbeling € 15,00
-Huisgemaakte kibbeling met sweet chili saus.
-Aziatisch gekruide noedels met veel verse groenten.
-Huisgemaakte atjar.

Dinsdag 18 september  t/m donderdag 20 september
Uit Oostenrijk                                 Kip schnitzel € 15,00
-Kip schnitzel krokant gebakken.
-Romige paprikasaus.
-Frisse Oostenrijkse salade en Springer frieten.

Dinsdag 25 september  t/m donderdag 27 september
Uit Nederland                                 Huisgemaakte kroketten € 13,50
-Huisgemaakte kipkroketten op traditionele wijze gemaakt.
-Aardappelsalade en met knoflook getoast brood.
-Springer frieten.

Dinsdag 2 oktober  t/m donderdag 4 oktober
Uit Indonesië                                              Nasi ramas € 15,00
-Bebaris tiga (gehaktballetjes in pindasaus)
-Seroendeng (geroosterde kokos met pinda’s)
-Sambal goreng buncis (sperzieboontjes in pikante kokossaus)
-Nasi
-Sambal goreng telor (gekookte eitjes in milde saus)
-Rendang (gestoofd rundvlees)

Reserveren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst
T. 0182-320690
info@brasseriespringer.nl