Feestavond

Stel, u gaat uw 50e verjaardag eens goed aanpakken of wil met uw collega’s het jubileum van het bedrijf vieren, dan heeft u een geschikte locatie nodig waar gefeest, gegeten en gedronken kan worden. Springer BOVEN is een zeer geschikte locatie voor al uw partijen en bedrijfsfeesten waar het bedienend personeel uw gasten in de watten legt, voldoende ruimte waar gedanst kan worden en onze chef kok schitterende warme snacks en koude amuses laat serveren. Springer BOVEN is dé feestlocatie van de Krimpenerwaard. Met een professionele muziek-en lichtinstallatie, uitzicht over het prachtige Springerpark, een eigen keuken waar u de keukenbrigade en de chef aan het werk kunt zien en een eigen bar.

 Feestavond arrangement  (5 uur) € 27,50 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen vervolgens 4 maal warme snacks en een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen.

Feestavond arrangement (5 uur)  € 31,50 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen vervolgens 2 maal koude hapjes en 3 maal warme snacks met een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen.

Feestavond arrangement (5 uur) € 34 ,50 p.p.

Ontvangst met Prosecco met nootjes en olijven op tafel. Uw gasten krijgen 2 maal luxe koude amuses en 3 maal warme snacks met een drankarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn en bier. Te bestellen vanaf 50 personen.

De arrangementen kunnen naar uw wens worden aangepast. Bovenstaande arrangementen worden verzorgd in ‘BOVEN’. Een sfeervolle zaal waar wij geen zaalhuur voor rekenen. BOVEN beschikt over een televisiescherm waar (foto) presentaties op kunnen worden vertoont en een uitgebreide geluidsinstallatie inclusief een microfoon. Eventueel kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste muziekondersteuning en/of entertainment. Indien het mooi weer is kunt u gebruik maken van het Prive terras waaraan ‘BOVEN’ verbonden is. Verder heeft u de beschikking tot een lift en bieden wij gratis WIFI aan.