Rond de middellandse zee

Het buffet Rond de middellandse zee wordt in twee delen geserveerd, eerst het koude en vervolgens het warme. Onze koks zullen de buffetten aanvullen en uitleg geven over de gerechten.

€ 31,50 p.p.

Koude gerechten

Spaanse traditie
Seranoham met een keur aan meloen – gemarineerde olijven – gegrilde paprika.

Italiaanse antipasti
-Kalfsrosbief (slow cooking) – tonijnmayonaise.
-Mozzarella met trostomaat – pesto van verse basilicum.

Franse salade uit Nice
Salade van groene groenten en verse tuinkruiden – eitjes – mieriksworteldressing –
in olie gebakken rode mulfilet.

Griekse specialiteit
In kruidenolie gemarineerde feta  – salade van trostomaat – gegrilde courgettes en rode ui – dressing van citroen en oregano.

Het voorgerechtenbuffet wordt begeleid met vers gebakken boerenbrood, roomboter en kruidenboter.

Warme gerechten

Spaanse paella
Spaanse paella – rijkelijk gevuld met diverse soorten vis – aioli.

Franse Tour
Lamsbout gegaard in rode wijn, knoflook, champignons en dragon.

Marokkaanse tajine
Traditioneel kipgerecht met pruimen, amandelen en venkel.

Spaanse tortilla 
Heerlijke aardappelomelet  met knoflook en chorizo.

Italiaanse pasta
Pasta/rijst aangemaakt met verse kruiden en tomaat.

Wij serveren bij dit buffet ook Springer frieten met mayonaise.

Uiteraard is het mogelijk om deze buffetten naar uw wens aan te passen. Graag bespreken wij onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden. Dit buffet is te bestellen vanaf 30 personen. Mocht u voor minder gasten willen bespreken rekenen wij een meerprijs. 

Dessert & koffie

Springer’s Sundea buffet (stel zelf je ijsje samen) € 5,00 p.p.
Uitgebreid koffieservies 5,50 p.p.
Springer’s ijstaartenbuffet € 6,00 p.p.
Springer dessertbuffet 9,75 p.p.
Springer walking dinner dessert 12,50 p.p.