Biefstuk eten in Schoonhoven!

Biefstuk eten in Schoonhoven doe je bij Brasserie Springer. Tijdens de biefstuk dagen eet je een heerlijke Simmentaler kogelbiefstuk voor de aantrekkelijke prijs van € 19,75. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag serveren wij onze heerlijke Simmentaler biefstuk met Springer friet, truffel-pepersaus en bijpassende garnituren.

De Simmentaler kogelbiefstuk eet je bij Springer in Schoonhoven.

Wat voor biefstuk eet je bij Springer in Schoonhoven?

Het Simmentaler -rund of vlekvee vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien van Bern en is een vertakking van het Rood en Roodbont bergvee. In de 18de eeuw werden heel wat Simmentaler runderen geëxporteerd naar het zuiden van Duitsland (Beieren) en de Alpen van Oostenrijk, waar ze nu vooral gekweekt worden. Dit rund met zijn lichtgele tot roodbruine vlekken op een witte vacht wordt zowel voor de melk- als voor de vleesproductie gekweekt. Een dubbel doelraskoe zoals men zegt. De dieren lopen vrij rond en leven voornamelijk van gras en kruiden die ze op de berghellingen en in de valleien vinden.

Geniet van dit heerlijke stuk vlees bij Springer.

Menukaart

Natuurlijk kan je niet alleen biefstuk eten bij Springer in Schoonhoven. Wij serveren ook andere gerechten. Kijk op onze menukaart voor onze andere gerechten.

Reserveren?