All you need is...

Een weckpot vol liefde én jouw persoonlijke boodschap

 

Een weckpotje vol liefde en een persoonlijke videoboodschap voor een dierbaar familielid, je aardigste collega of een goede vriend; Springer maakt die bijzondere combinatie van beeld en culinair genot mogelijk!

 

Hoe het werkt?

Bestel bij ons een weckpot met heerlijke zelfgemaakte Springer-bonbons of een in weckpotvorm gegoten voorgerecht, hoofdgerecht of dessert vol liefde, neem een videofilmpje met een persoonlijke boodschap op en app of mail die naar 06-15399950 of info@brasseriespringer.nl. Wij zorgen er voor dat de weckpot én het filmpje thuis worden bezorgd bij de perso(nen) van jouw keuze en daar op tablet wordt afgespeeld.

 

De weckpotvideo-bezorgservice vindt elke vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur plaats in Schoonhoven en directe omgeving en wordt verzorgd door deelnemers en begeleidsters van onze partner Dagbesteding Krimpenerwaard.

 

Wil je een weckpot vol liefde bestellen zónder videoboodschap? Ook dat kan! Bel 0182-320690 of mail naar info@brasseriespringer.nl en geef je bestelling door. De gerechten zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 16.00-18.00 af te halen bij Brasserie Springer. Reserveren is noodzakelijk via 0182-320690 of info@brasseriespringer.nl. U kunt bij Springer pinnen en vragen u een tasje mee te nemen.

 

Voor al onze weckpot-gerechten, klik u dan op de onderstaande button

Liefde, videoboodschap, kado, steun, verrassing